• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όχι , είχε γίνει ολόκληρη ιστορία γι'αυτό, ότι βλέπαμε τι κάνει ο καθένας κλπ και το κλείσαμε. Δε βλέπεις ποια μέλη ειναι ονλάιν στην αρχική σελίδα του φόρουμ στη δεξιά στήλη;

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ναι το βλεπω αλλά αν είναι έτσι μήπως πρέπει να αφαιρεθεί απο το μενου η επιλογή αυτή?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι πιθανόν, το σημειώνω να το κοιτάξω.

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Yπάρχει η αναζήτηση μέσα στο θέμα που υπήρχε και στο παλιό φόρουμ, πάνω δεξιά αφού άνοιγες κάποιο τόπικ; Δεν μπορώ να βρω κάπου αυτή την επιλογή

karfitsa

Member
κουμπι"αναζητηση"πανω αριστερα,διπλα στο"σημειωστε ολα ως διαβασμενα"

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το ίδιο κουμπί της αναζήτησης πάνω δεξιά είναι. Έχει επιλογή να κάνεις αναζήτηση μέσα στο τόπικ μόνο:

search.jpg

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
&%$#$^#^$@^$
Δεν θέλω να δέχομαι κανένα mail από το travelstories στο λογαριασμό μου! τι έκανα; πολύ (πάρα πολύ!!!) απλά:
1) Προσωπικές λεπτομέρειες, Εγγραφή στην ενημερωτική newsletter: ΟΧΙ
2) Προσωπικές λεπτομέρειες, Εγγραφή στις μηνιαίες προσφορές:OXI
3) Λεπτομέρειες επικοινωνίας, Να λαμβάνετε τα ενημερωτικά email του φόρουμ: untick
4) Λεπτομέρειες επικοινωνίας, Ενημέρωση με email όταν υπάρχει νέο εισερχόμενο μήνυμα: untick
5) Επιλογές περι απορρήτου, Να λαμβάνετε τα ενημερωτικά email του φόρουμ: untick
6) Επεξεργασία επιλογών, Automatically watch media that you create or when you reply... και ενημέρωση μέσω email για απαντήσεις: untick
7) Επεξεργασία επιλογών, Αυτόματη παρακολούθηση θεμάτων που έχετε δημιουργήσει/απαντήσει... και ενημέρωση μέσω email για απαντήσεις: untick

ακόμα κι αν χάνω κάτι, και μόνο που θα έπρεπε να περάσω όλα αυτά τα βήματα για να σιγουρευτώ ότι δε θα δέχομαι μηνύματα, είναι fail. και τελικά, βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, ακόμα δέχομαι mails!!!!!!
Στις επιλογές ειδοποιήσεων τελικά θα πάω και θα τα ξετσεκάρω όλα! καλύτερα να μη δέχομαι καμιά ειδοποίηση και πουθενά παρά να γεμίζει καθημερινά το mailbox μου για κάθε απάντηση του Off-Topic!!
ερωτώ λοιπόν, χάνω κάτι;

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
&%$#$^#^$@^$
Δεν θέλω να δέχομαι κανένα mail από το travelstories στο λογαριασμό μου! τι έκανα; πολύ (πάρα πολύ!!!) απλά:
1) Προσωπικές λεπτομέρειες, Εγγραφή στην ενημερωτική newsletter: ΟΧΙ
2) Προσωπικές λεπτομέρειες, Εγγραφή στις μηνιαίες προσφορές:OXI
3) Λεπτομέρειες επικοινωνίας, Να λαμβάνετε τα ενημερωτικά email του φόρουμ: untick
4) Λεπτομέρειες επικοινωνίας, Ενημέρωση με email όταν υπάρχει νέο εισερχόμενο μήνυμα: untick
5) Επιλογές περι απορρήτου, Να λαμβάνετε τα ενημερωτικά email του φόρουμ: untick
6) Επεξεργασία επιλογών, Automatically watch media that you create or when you reply... και ενημέρωση μέσω email για απαντήσεις: untick
7) Επεξεργασία επιλογών, Αυτόματη παρακολούθηση θεμάτων που έχετε δημιουργήσει/απαντήσει... και ενημέρωση μέσω email για απαντήσεις: untick

ακόμα κι αν χάνω κάτι, και μόνο που θα έπρεπε να περάσω όλα αυτά τα βήματα για να σιγουρευτώ ότι δε θα δέχομαι μηνύματα, είναι fail. και τελικά, βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, ακόμα δέχομαι mails!!!!!!
Στις επιλογές ειδοποιήσεων τελικά θα πάω και θα τα ξετσεκάρω όλα! καλύτερα να μη δέχομαι καμιά ειδοποίηση και πουθενά παρά να γεμίζει καθημερινά το mailbox μου για κάθε απάντηση του Off-Topic!!
ερωτώ λοιπόν, χάνω κάτι;
Αν αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο είναι οι ειδοποιήσεις για ένα θέμα, όπως πχ το οφ τοπικ, μπορείς να πατήσεις unwatch thread που βρίσκεται στη πάνω πάνω γραμμή κάτω από τον τίτλο.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
μα δε θέλω να τα κάνω unwatch από το forum! θα αναγκαστώ να το κάνω αν δε σταματήσει να με βομβαρδίζει στο mail μου. τώρα δε μου έρχονται όπως δε μου έρχονταν και από προχθές που έκανα όλη αυτήν τη διαδικασία. σήμερα το πρωί όμως, τσούπ! να σου κι άλλο...

osfialgia

Member
μα δε θέλω να τα κάνω unwatch από το forum! θα αναγκαστώ να το κάνω αν δε σταματήσει να με βομβαρδίζει στο mail μου. τώρα δε μου έρχονται όπως δε μου έρχονταν και από προχθές που έκανα όλη αυτήν τη διαδικασία. σήμερα το πρωί όμως, τσούπ! να σου κι άλλο...
Ισως μπορεις να το μπλοκαρεις απο το μαιλ σου
Να μπλοκαρεις δηλαδη το news@ travelstories.gr
σαν αποστολεα..

Last edited by a moderator:

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Με το τρόπο που περιεγραψα δεν κανείς unwatch ολόκληρο το φόρουμ. Μόνο το συγκεκριμένο thread.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μα δε καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά σου και κραυγάζεις. Μπορείς να πας στις ειδοποιήσεις και να αφαιρέσεις ότι θέλεις! Δε κατάλαβα τι παραπάνω ζητάς, έχει επιλογές το φόρουμ για να παίρνεις ειδοποιήσεις στα μέιλ ή να μην παίρνεις, δική σου επιλογή είναι.

Επίσης αν πρόκειται για συγκεκριμένο/α τόπικ μόνο που θέλεις να σταματήσεις τα email, μπορείς να κάνεις unwatch και μετά πάλι watch και να του πεις χωρίς email notifications.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic