• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

panpan

Member
Εγώ τους έβγαλα από την λίστα και δεν νομίζω να είμαι στην δική τους.
Να πω μια χαζομάρα; Υπάρχει περίπτωση αυτή η σχέση να είναι αμφίδρομη; Να σ΄έχει βάλει κάποιος, δηλαδή, στη δική του λίστα και να βγαίνει και στη δική σου;
Λες;;; :)

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ξαναμπήκε ο μετρητής των νέων μηνυμάτων, θα δούμε πώς θα δουλέψει και αναλόγως θα τον κρατήσουμε ή θα τον σουτάρουμε :)
Καλύτερο το μπλε :p Πιο διακριτικό!

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ξαναμπήκε ο μετρητής των νέων μηνυμάτων, θα δούμε πώς θα δουλέψει και αναλόγως θα τον κρατήσουμε ή θα τον σουτάρουμε :)
Nα τον κρατήσουμε!
Ήδη νοιώθω πολύ καλύτερα που επανήλθε:D

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εμενα με αγχωσε βλεποντας τα αδιαβαστα μηνυματα:haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
δεν ξέρω που να θέσω την ερώτηση ..και την βάζω εδώ
η travelpedia που πήγε;;χάθηκε;γιατί δεν μπορώ να τη βρώ πουθενά ούτε με αναζήτηση του εκάστοτε προορισμού,

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Με τις αλλαγές στην αρχική σελίδα την έφαγε η μαύρη τρύπα για λίγο, sorry :D

Είναι σχεδόν έτοιμη να επανεμφανιστεί, μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμη, θα το γράψω εδώ :)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
ενα άλλο θέμα που μου προέκυψε σήμερα με την εμφάνιση της χριστουγεννιάτικης εικόνας στην αρχική σελίδα...από το κινητό δεν μπορώ να συνδεθώ γιατί πάνω δεξιά εκει που λεει εγγραφή η συνδεση οι λέξεις αυτές κρυβονται κατω απο τις μπάλες τις χριστουγ.και δεν μπορω να κλικάρω
και επίσης και χωρίς σύνδεση απλα και μόνο για να περιηγηθώ δεν μπορώ πχ να κλικάρω στη λέξη "αρχική"αριστερά η στο "φόρουμ"που είναι πάνω στις μπάλες η στο δέντρο.
Αλλά κι εδω από σταθερό δηλ.κομπιούτερ βλέπω ότι κάποιες λέξεις δεν κλικάρονται αυτες που ειναι κοντα στη χριστουγ διακόσμηση

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ενα άλλο θέμα που μου προέκυψε σήμερα με την εμφάνιση της χριστουγεννιάτικης εικόνας στην αρχική σελίδα...από το κινητό δεν μπορώ να συνδεθώ γιατί πάνω δεξιά εκει που λεει εγγραφή η συνδεση οι λέξεις αυτές κρυβονται κατω απο τις μπάλες τις χριστουγ.και δεν μπορω να κλικάρω
και επίσης και χωρίς σύνδεση απλα και μόνο για να περιηγηθώ δεν μπορώ πχ να κλικάρω στη λέξη "αρχική"αριστερά η στο "φόρουμ"που είναι πάνω στις μπάλες η στο δέντρο.
Αλλά κι εδω από σταθερό δηλ.κομπιούτερ βλέπω ότι κάποιες λέξεις δεν κλικάρονται αυτες που ειναι κοντα στη χριστουγ διακόσμηση
Δοκίμασε ν' αλλάξεις την ανάλυση της οθόνης μήπως και διορθωθεί.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Έχει δίκιο η romantic woman (όλο παράπονα είμαι τελευταία), απο κινητό η κατάσταση είναι δράμα. :)
Μου μένουν 100 πίξελ για όλη την σελίδα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou