• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nicolas

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Επιστρεφω στο φορουμ μετά απο πολύ καιρό και χαίρομαι που βλέπω ξανα τα παλιά γνωριμα πρόσωπα αλλά και νεα μέλη με διαθεση και όμορφες ιστοριες.....Πολύ καλές οι αλλαγές και ο server ''πετάει''! ;)

deka

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mama Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
Μολις πριν μπηκα για να στειλω το μηνυμα ,αλλα ενω μεχρι χθες τα εστελνε πολυ αργα,τωρα εφυγε γρηγορα...ας πουν και οι αλλοι...
και αυτο εφυγε σφαιρα...
Όντως, δημοσιεύονται γρήγορα τώρα τα μηνύματά μας! :clap: :clap: :clap:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καθε φορα που παω να αλλαξω σελιδα μπυ βγαινει ''το travelstories.gr δεν αποκρινεται εξαιτιας μιας δεσμης ενεργειων μεγαλης διαρκειας'' Τι εννοει ο ποιητης καθοτι ασχετη;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μπα, δε ξέρω. Μπορεί να ήταν προσωρινό, αν το κάνει και σε κανέναν άλλον ή στο ξανακάνει πείτε να το δω.

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Γιατί ακολουθώ μέλη που με ακολουθούν; Τι μου συμβαίνει; :confused:
Είχα μείνει στο ότι θα εξαφανίζονταν τα follows...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κάποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε χτες στο site και κάποιες ρυθμίσεις έγιναν reset. Θα φύγουν όλα μην αγχώνεσαι...

Zacharoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Δευκαλίων, προσπαθώ να φτιάξω τον χάρτη μου αλλά μάταια. Πατώντας το κόκκινο κουμπι απλά δεν συμβαίνει τίποτα. Τί πρέπει να κάνω ακριβώς; Επίσης, η ιστορία μου για την Σκωτία δεν υπάρχει στις ταξιδιωτικές ιστορίες. Παρόλο που υπάρχει σαν θέμα στο φόρουμ.
Και κάτι τελευταίο που νομίζω θα ήταν εξυπηρετικό για όλους. Ισως θα έπρεπε να μπει και επεξεργασία κειμένου (αντιγραφή, επικόλληση, διαγραφή) σε ήδη γραμμένο και καταχωρημένο κείμενο. Ιστορίες, θέματα, ερωτήσεις που έχουν γραφτεί παλιά και που ίσως θα θέλαμε να διορθώσουμε λάθη. Πολλές φορές ήθελα να το κάνω αλλά δεν υπήρχε η ανάλογη επιλογή.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά έχει κάποιο πρόβλημα το site εδώ και 2-3 μέρες και κάποια πράγματα δε δουλεύουν σωστά. Προσπαθώ να τα φτιάξω και θα σας ενημερώσω όταν γίνει αυτό, αλλά ακόμα δεν έχω βρει τι φταει

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ποιος είναι ο Τάκης και για τι πράγμα μιλάτε;

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Προσπαθούμε να βρούμε (για)τι σου χάλασε :D