• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
ρε σεις ας φτιαξει καποιος τον χαρτη μου γιατι παραμένω αχαρτογράφητη --και μη μου πειτε να τον φτιάξω εγω ...δεν καταλαβαινω δεν καταλαβαίνω!! :bash:
βρε ρενάτα δεν είναι δύσκολο... κάνε μια δοκιμή...
βάλε Χανιά για αρχή... μονο κλίκαρε το "προηγουμενο ταξίδι" μην στα βγάζει όλα σαν επόμενα ταξίδια

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Βεβαίως, μπορώ να στο εξηγήσω εγώ. Ο μετρητής άλλαξε και μετράει 15 ημέρες αδιάβαστων μηνυμάτων - πριν μέτραγε 20 ή 25 αν θυμάμαι καλά. Οπότε με το που άλλαξε στις 15 μέρες, ότι μηνύματα έχει κάποιος αδιάβαστα πριν από 15 μέρες δεν καταμετρώνται.

Γίνονται ακόμα δοκιμές με το μετρητή για το κατά πόσο επηρεάζει την ταχύτητα του site και θα δούμε σε ποιο νούμερο θα κατασταλάξει ή/και αν θα τον κρατήσουμε.
Μπορεί αυτό να είναι παραμετροποιήσιμο ανά χρήστη (προς όφελος/βάρος της ταχύτητας και της εμπειρίας χρήσης του)? Όποτε φεύγω πολυήμερο ταξίδι, είναι μπέρδεμα μετά να παρακολουθήσω τα θέματα που άφησα, θα ήθελα προσωρινά να το βάζω στις 30-40 ημέρες μέχρι να τα ξεκαθαρίσω....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλή ιδέα αυτή, κάτσε να τη ρίξω στον developer να δούμε τι θα πει.

Για την εκτύπωση δε το έφτιαξα ακόμη, είμαι Τασμανία :D

osfialgia

Member
οταν πας στο forum ταξιδιωτικες ιστοριες Ευρωπης δε γινετε να υπαρχου κατηγοριες με τις χωρες, όπως γίνετε στην αναζήτηση πληροφοριών?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Στην αρχική σελίδα του site στο μενού ταξιδιωτικές ιστορίες μπορείς να επιλέξεις χώρα - στο μέλλον το μενού αυτό θα "έρθει" μέσα και στο φόρουμ για ευκολία.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
βρε ρενάτα δεν είναι δύσκολο... κάνε μια δοκιμή...
βάλε Χανιά για αρχή... μονο κλίκαρε το "προηγουμενο ταξίδι" μην στα βγάζει όλα σαν επόμενα ταξίδια
μπερδευομαι με τις ημερομηνιες των ταξιδιών..δεν θυμαμαι ουτε το έτος!! ασε και ας μην έχω χάρτη..

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
μπερδευομαι με τις ημερομηνιες των ταξιδιών..δεν θυμαμαι ουτε το έτος!! ασε και ας μην έχω χάρτη..
Μπορείς να βάλεις μόνο μέρη, χωρίς καμία ημερομηνία.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά έχουμε ξεχωριστό τόπικ για το χάρτη. :)

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
ούτε και εγώ έβαλα ημερομηνίες,
σιγά μην τις θυμάμαι στην .....ηλικία που είμαι :D :D

jimp

Member
Αρχηγε μου εκει που λεει νεα μηνυματα δεν μου βγαζει τιποτα ενω εχω αδιαβαστα. Ειμαι πολυ ασχημα o_O;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τον έφαγα λάχανο τον μετρητή γιατί στο τελευταίο update ανατινάχτηκε. Περιμένω fix.

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Βεβαίως, μπορώ να στο εξηγήσω εγώ. Ο μετρητής άλλαξε και μετράει 15 ημέρες αδιάβαστων μηνυμάτων - πριν μέτραγε 20 ή 25 αν θυμάμαι καλά. Οπότε με το που άλλαξε στις 15 μέρες, ότι μηνύματα έχει κάποιος αδιάβαστα πριν από 15 μέρες δεν καταμετρώνται.

Γίνονται ακόμα δοκιμές με το μετρητή για το κατά πόσο επηρεάζει την ταχύτητα του site και θα δούμε σε ποιο νούμερο θα κατασταλάξει ή/και αν θα τον κρατήσουμε.
Σήμερα πάντως ο δικός μου δε δείχνει τίποτα. Λόγω των δοκιμών;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος