Bahari
Member
Ναι, δουλεύει. Από πότε μετράει αδιάβαστα μηνύματα; Από την ημέρα που άλλαξε μορφή το site;O μετρητής αδιάβαστων μηνυμάτων ξαναμπήκε - πείτε μου αν σας δουλεύει χωρίς πρόβλημα τώρα.
Ναι, δουλεύει. Από πότε μετράει αδιάβαστα μηνύματα; Από την ημέρα που άλλαξε μορφή το site;O μετρητής αδιάβαστων μηνυμάτων ξαναμπήκε - πείτε μου αν σας δουλεύει χωρίς πρόβλημα τώρα.
ΟΚ ο μετρητής.O μετρητής αδιάβαστων μηνυμάτων ξαναμπήκε - πείτε μου αν σας δουλεύει χωρίς πρόβλημα τώρα.
Δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά γιατί εμένα από χθες που είχα ξαναμπεί, σήμερα μου λέει ότι έχω 3.050 νέα μηνύματα!!!O μετρητής αδιάβαστων μηνυμάτων ξαναμπήκε - πείτε μου αν σας δουλεύει χωρίς πρόβλημα τώρα.
ναι και μένα μου άρεσε που έβλεπα και την απάντηση.. γιατι απτο κινητό μου ακόμα και όταν δεν είχα προσβαση στο ίντερνετ μπορούσα να δω μαζεμενα τα μηνύματα που είχαν έρθει..Οταν ερχονται mail για απαντηση σε θεμα που παρακολουθουμε πλεον δεν γραφει την απαντηση απλα το γεγονος...
Πριν αλλάξει το site, αν θυμάμαι καλά είχα γύρω στα 400. Πριν 2-3 μέρες που ξεκινήσαμε να λέμε για το μετρητή είχα 5-6 αδιάβαστα. Και χθες μπαίνω και βλέπω 3.000! Θα το μηδενίσω για να δω από σήμερα τί θα μετράει.Πριν την αλλαγή του φόρουμ πόσα είχες;
Όχι, είμαι πάντα συνδεδεμένη.Μήπως τα είδες πριν λογκάρεις; Εκεί δείχνει έναν τέτοιο αριθμό.
Bελτιώθηκε λιγάκι...Πείραξα λίγο το φόντο στα μηνύματα για να ξεχωρίζουν λίγο παραπάνω τα χρώματα