• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
O μετρητής αδιάβαστων μηνυμάτων ξαναμπήκε - πείτε μου αν σας δουλεύει χωρίς πρόβλημα τώρα. :)
Δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά γιατί εμένα από χθες που είχα ξαναμπεί, σήμερα μου λέει ότι έχω 3.050 νέα μηνύματα!!!:hitme:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πριν την αλλαγή του φόρουμ πόσα είχες;

liopyr

Member
Μήπως τα είδες πριν λογκάρεις; Εκεί δείχνει έναν τέτοιο αριθμό.

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Οταν ερχονται mail για απαντηση σε θεμα που παρακολουθουμε πλεον δεν γραφει την απαντηση απλα το γεγονος...

echo2011

Member
Οταν ερχονται mail για απαντηση σε θεμα που παρακολουθουμε πλεον δεν γραφει την απαντηση απλα το γεγονος...
ναι και μένα μου άρεσε που έβλεπα και την απάντηση.. γιατι απτο κινητό μου ακόμα και όταν δεν είχα προσβαση στο ίντερνετ μπορούσα να δω μαζεμενα τα μηνύματα που είχαν έρθει..

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Διορθώθηκε το πρόβλημα με το quote στο πρώτο μήνυμα κάθε θέματος, τώρα λειτουργεί κανονικά :)

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Πριν την αλλαγή του φόρουμ πόσα είχες;
Πριν αλλάξει το site, αν θυμάμαι καλά είχα γύρω στα 400. Πριν 2-3 μέρες που ξεκινήσαμε να λέμε για το μετρητή είχα 5-6 αδιάβαστα. Και χθες μπαίνω και βλέπω 3.000! Θα το μηδενίσω για να δω από σήμερα τί θα μετράει.:rolleyes:
Μήπως τα είδες πριν λογκάρεις; Εκεί δείχνει έναν τέτοιο αριθμό.
Όχι, είμαι πάντα συνδεδεμένη.;)

varioAthens

Member
Λοιπον...το νεο ts αν και με παιδεψε αρκετα, διαπιστωνω οσο το δουλευω ποσο πιο χρηστικο ειναι απο το προηγουμενο...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πείραξα λίγο το φόντο στα μηνύματα για να ξεχωρίζουν λίγο παραπάνω τα χρώματα ;)

edit: άλλαξα και το χρώμα της γραμμούλας που χωρίζει την υπογραφή τόκανα λίγο πιο έντονο νομίζω ξεχωρίζει τώρα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic