• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Χμ σα να μου φαίνεται ότι και κάποιος άλλος τόχε αναφέρει αυτό, ΟΚ το σημειώνω thanks!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Προσπαθώντας να κάνω quote παρατήρησα ότι ενώ συνήθως κάνει κανονικά, στο πρώτο μήνυμα κάθε θέματος δεν το κάνει απλά αντιγράφει το κείμενο χωρίς τα
quote="mariath, post: 487768, member: 1888" και /quote στην αρχή και το τέλος του μηνύματος
Ό,τι θέλει κάνει: Όταν απάντησα στο θέμα σου για τη Σενεγάλη, συνέβη αυτό που λες (πρώτη φορά μου συνέβαινε) και γι' αυτό το δικό σου κείμενο το μετέτρεψα σε italics. Τώρα, σ' αυτό το μήνυμα, κάνει quote κανονικά.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ναι, μόνο στο πρώτο μήνυμα κάθε θέματος έχει πρόβλημα. Σε όλα τα υπόλοιπα μηνύματα το κάνει κανονικά.

liopyr

Member
Μέχρι να λυθεί αυτό το πρόβλημα, τα quote tags για να μην κάθεστε να τα γράφετε ή να βάζετε italics, άλλο χρώμα ή οτιδήποτε, μπαίνουν αφού μαρκάρετε το κείμενο και πατήσετε το παρακάτω κουμπάκι:

Untitled.jpg

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Βρέθηκε ήδη πού οφείλεται το πρόβλημα με το quote του πρώτου ποστ κάθε θέματος, κάνει κάποιο conflict με τον κώδικα που φτιάχνει τα κεφάλαια στο πρώτο μήνυμα των ταξιδιωτικών ιστοριών, τόστειλα στον προγραμματιστή για διόρθωση. ;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αυτο βρεθηκε, για το αλλο με το ποσταρισμα που πρεπει να κανεις refresh δεν βλεπω να υπαρχει σωτηρια...

Edit: κατα διαβολικη συμπτωση, αυτο ανεβηκε αμεσως.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Θα λυθούν όλα ότι και να γίνει. Απλά κάποια προβλήματα παίρνουν χρόνο να τα ψάξω γιατί δε ξέρω για τί πράγμα ψάχνω...

Αφαιρώ λίγο τα smilies και τα επαναφέρω όπως έιναι default να δούμε μήπως είναι αυτό.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Χμ ούτε αυτό ήταν... θα κλείσω κάποια στιγμή το φόρουμ να αφαιρέσω όλο τον έξτρα κώδικα και να δω επιτέλους πού στο καλό οφείλεται αυτό το πρόβλημα.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Θα μου επιτρέψετε να επανέλθω στο θέμα του χάρτη.
Καλώς μπαίνουν οι πινέζες κι έτσι έχουμε καλύτερη εικόνα, καλώς δεξιά μπαίνουν τα ταξίδια αλλά νομίζω θα ήταν σκοπιμότερο να μπαίνουν κατά αλφαβητική σειρά για να επιλέγουμε καλύτερα πιθανές αλλαγές και να αναζητά ευκολότερα κανείς άλμπουμ. Τώρα χάνομαι σε έναν ατέρμονο κατάλογο αναζητώντας μια πολη ή χωριό
Βέβαια όλα θα λυθούν αν στο pop up εικονίδιο μπούν όλες οι πληροφορίες (οψόμεθα;;;;;;)

Επίσης δεν βλέπω μεγάλη διαφορά μεταξύ των επιλογών δραστηριότητα και πρόσφατα μηνύματα. Μήπως κάποιο από τα δύο περισσεύει; (θα προτιμούσα το πρώτο γιατί δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανένα αν έκανα και πού like ή αν ανέβασα ένα βίντεο)

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Δεν ξέρω για τους άλλους συμφορουμιτες πάντως εμένα η ενσωμάτωση στο Tapatalk μου αρέσει πολύ. Δεν χρειάζεται ξεχωριστή εφαρμογή. Βολεύει κιόλας γιατί έχεις ολα τα φόρουμ σου μαζεμένα στο κινητό ή στο ταμπλετ σου

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
O μετρητής αδιάβαστων μηνυμάτων ξαναμπήκε - πείτε μου αν σας δουλεύει χωρίς πρόβλημα τώρα. :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic