ANNA-PANOS
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........................
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Eμενα σ ενα βραδυ τα νεα μηνυματα εγιναν απο μονοψηφιο αριθμο σε 105. Πολλα δεν ειναι;
Είχα αδιάβαστα μηνύματα πριν αλλά θεώρησα και γω ότι ο μετρητής μετράει από τη στιγμή που μπήκε. Αυτή τη στιγμή έχω έξι νέα αδιάβαστα μηνύματα από τότε που μπήκε ο μετρητής αλλά αυτός εξακολουθεί να μου δέιχνει τρία.Thanks παιδιά για την ενημέρωση. Mariath μήπως είχες μηνύματα που υπήρχαν από πριν αδιάβαστα; υποθέτω ότι αυτό το πράγμα θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά από τη στιγμή που μπήκε, όχι αναδρομικά.
Εμενα ειχε κολλησει στο 102 χωρις βεβαια να υπαρχουν τοσα πολλα νεα μηνυματα. Το μηδενησα τωρα. Για να δουμε...Βασικά σημείωσε μία όλα τα φόρουμ ως διαβασμένα, και από εκεί και μετά να δούμε αν μετράει σωστά.
Δε σε πιάνω. Αναφέρεσαι στο forum ή στην αρχική σελίδα; Στο φόρουμ φαίνεται κανονικά, για την αρχική σελίδα, διάβασε το πρώτο μήνυμα του παρόντος θέματος...Μια απορία : διαβάζοντας μια ολοκληρωμένη ιστορία γιατί δεν φαίνεται στα posts/κεφάλαια ποιος την έγραψε ??
Πολύ χάρηκα που επανήλθε αυτό.Το θεωρώ πολύ χρήσιμο.Σε μένα δουλεύει.Επίσης έχει μπει ένα νουμεράκι δίπλα στο "νέα μηνύματα" στο μενού, που σας ενημερώνει πόσα μηνύματα έχετε αδιάβαστα. Είμαστε ακόμα σε φάση δοκιμής οπότε αν δείτε να μη δουλεύει σωστά ή να έχει κάποιο πρόβλημα παρακαλώ να το αναφέρετε εδώ
Τα θέματα που περιλαμβάνουν αδιάβαστα μηνύματα, από όποιο μενού κι αν τα βλέπεις, είναι με πιο σκούρο μπλε χρώμα (bold) και έχουν στα αριστερά τους μια τελίτσα, η οποία σε οδηγεί στο τελευταίο αδιάβαστο μήνυμα.Πολύ χάρηκα που επανήλθε αυτό.Το θεωρώ πολύ χρήσιμο.Σε μένα δουλεύει.
Στα πρόσφατα μηνύματα στα δεξιά,στην προηγούμενη μορφή όταν ήταν αδιάβαστα ήταν έντονο μαύρο και όταν το διάβαζες έφευγε το bold.Tώρα δεν ισχύει αυτό.
Το έχεις στα υπόψιν να το αλλάξεις?
Και κάτι ακόμα που έχει απαντηθεί και συγνώμη που το ρωτάω.Για να απαντήσω σε δύο άτομα σε ένα ποστ,πως γίνεται το quote?
Λοιπόν, έκανα όλα τα φόρουμ διαβασμένα. Ο μετρητής μηδένισε, άρχισε να μετράει από την αρχή, έφτασε ως το επτά. Διαβάζω τα μηνύματα αυτού του θέματος (έχω άλλα έξι θέματα αδιάβαστα) και ο μετρητής ... επέστρεψε στο τρία!!!!!!!!Βασικά σημείωσε μία όλα τα φόρουμ ως διαβασμένα, και από εκεί και μετά να δούμε αν μετράει σωστά.