KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Τωρα εκανα ενα τεστ ..αυτο το ποστ μου ανεβηκε αμεσως ..αλλα στο σοσιαλ αργουν πολυ να εμφανιστουν τα ποστ μου...εχει καμια σχεση...υπαρχει καποια διαφορα?
Μόλις το είδα...Λειτουργεί κανονικότατα. Επίσης παρατήρησα, ότι δείχνει πλέον και το αβαταρ μου, στα καινούρια ποστ στα οποία έχω συμμετάσχει στη συζήτηση.Επίσης έχει μπει ένα νουμεράκι δίπλα στο "νέα μηνύματα" στο μενού, που σας ενημερώνει πόσα μηνύματα έχετε αδιάβαστα. Είμαστε ακόμα σε φάση δοκιμής οπότε αν δείτε να μη δουλεύει σωστά ή να έχει κάποιο πρόβλημα παρακαλώ να το αναφέρετε εδώ
Ο μετρητής των νέων μηνυμάτων φαίνεται να μην δουλεύει πολύ καλά. Το πρωί είχα τρία νέα μηνύματα και έδειχνε όντως τρία. Διάβασα το ένα και έδειχνε (σωστά) δύο. Μετά όμως δείχνει πάντα τρία ενώ έχω τουλάχιστον έξι μηνύματα τώρα. Όποτε μπορέσεις δες το.Επίσης έχει μπει ένα νουμεράκι δίπλα στο "νέα μηνύματα" στο μενού, που σας ενημερώνει πόσα μηνύματα έχετε αδιάβαστα. Είμαστε ακόμα σε φάση δοκιμής οπότε αν δείτε να μη δουλεύει σωστά ή να έχει κάποιο πρόβλημα παρακαλώ να το αναφέρετε εδώ