Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Κάντε μου μια χάρη και πείτε μου αν το πρόβλημα με το ποστάρισμα εξακολουθεί τώρα. Απενεργοποίησα όλα τα email ειδοποιήσεων γιατί υπάρχει μια υποψία ότι αυτό φταίει.
Μια χαρα ολα, τουλαχιστον σε εμενα με το ποσταρισμα.Κάντε μου μια χάρη και πείτε μου αν το πρόβλημα με το ποστάρισμα εξακολουθεί τώρα. Απενεργοποίησα όλα τα email ειδοποιήσεων γιατί υπάρχει μια υποψία ότι αυτό φταίει.
Στο θέμα των χρωμάτων πιστεύω πως οι περισσότεροι συμφωνούμε.. Είδα το site από desktop και τα χρώματα φαινόταν ελαφρως πιο έντονα.. Στα λαπτοπ όμως το γαλάζιο φαίνεται σχεδόν άσπρο. Θα πρότεινα το γαλάζιο που έχουν οι παραθέσεις να γίνει το βασικό γαλάζιο της διαχώρισης μηνυμάτων, και οι παραθέσεις να γίνουν π.χ. γκρι..Παντού κυριαρχεί μία ασπρίλα......δεν διαχωρίζονται ξεκάθαρα τα θέματα με γραμμές κάθετες ή οριζόντιες (έστω ας είναι διακριτικές αν δεν θέλετε έντονες)...... ή με διαφορετικά χρώματα......Εγω προσωπικά δεν ξεχωρίζω με άνεση τα θέματα....φαίνονται σαν να είναι όλο αυτό που βλέπεις ένα πράγμα.το ίδιο και στις κουβέντες στο forum...τα post θα μπορούσαν να ξεχωρίζουν το ένα με το άλλο λίγο περισσότερο.........Γενικά πιστεύω ότι θα πρέπει να μπει χρώμα......ΑΥΤΑ
Mόλις έκανα ένα like και δε μου το εμφάνισε, έκανα reload και εμφανίστηκε..Thanks - από χτες που απενεργοποίησα τα email notifications, μπορείτε να ποστάρετε χωρίς προβλήματα;
Εμένα μπορείτε να μου βάλετε μπουκαλάκια;