Τώρα δεν φαίνεται τι κάνεις. Πράγματι, τα κάνει αόρατα!Άσε να δουλευτεί λίγο ο χάρτης και μετά τον φτιάχνεις. Είναι στο φούρνο οι αλλαγές.
Τώρα που έγινα αόρατη φαίνεται τι κάνω? Χθες πάντως αυτό δεν έπιανε.
Def ορισμένες φορές η εστίαση όλων μας σε μικρά υπαρκτά ή όχι επι μέρους προβλήματα δημιουργεί μία στρεβλή και για τον λόγο αυτό ψευδή εντύπωση ότι παραγνωρίζεται εκ μέρους μας η τεράστια προσπάθεια που κάνεις τόσο εσύ προσωπικά, όσο και τα λοιπά άτομα που ασχολούνται με την ομαλή λειτουργία του site και την βελτίωσή του. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας αναγνωρίζουμε την προσπάθεια αυτή, την στηρίζουμε ανεπιφύλακτα και κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Keep working! Είμαστε μαζί σας.....Νομίζω ότι μόνο κάποιος κακόβουλος δε βλέπει ότι τα προβλήματα που υπάρχουν σιγά σιγά διορθώνονται και όλες οι προτάσεις λαμβάνονται υπόψιν....
.....Το Travelstories είναι ένας τεράστιος ζωντανός οργανισμός πια, δεν είναι όπως ήταν στην αρχή που ήμασταν 15 άτομα. Έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, αλλά δεν έχει κανένα τρελό workforce από πίσω να το στηρίζει - ένας άνθρωπος είναι ακόμα που παίζει με τα τεχνικά του και ευτυχώς υπάρχουν και μέλη που προσφέρθουν εθελοντικά το χρόνο τους να βοηθάνε με το συντονισμό....
.....Οπότε ζητάω αυτό που ζήτησα και στην αρχή: κατανόηση για πράγματα που δε λειτουργούν όπως θα θέλαμε, και θετική συμβολή στο να τα φτιάξουμε......
Αθροιστικά με όσα ήδη έγραψα, επισημαίνω πως αυτή η δήλωση είναι ιδιαίτερα καλοδεχούμενη.σκοπός ΔΕΝ ήταν ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το σάιτ να πάει προς social network να βλέπουμε τι κάνουν τα άλλα μέλη κλπ. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός και ούτε όλες οι εργασίες έγιναν προς τα εκεί, το αντίθετο, το site θα βαδίσει προς τη γραμμή που εγώ πιστεύω ότι πρέπει να βαδίσει και αυτή είναι η ανάπτυξη του χρήσιμου περιεχομένου που προσφέρουν τα μέλη, και η εύκολη ανεύρεσή του.
Μου κάνει εντύπωση! Εάν ισχύει ότι τα απλά μέλη έβλεπαν πάντα πως αυτή τη στιγμή στέλνω ένα προσωπικό μήνυμα ή πως ψάχνω τη συγκεκριμένη σελίδα (δεν εννοώ προφίλ) -ονομαστικά για κάθε συνδεδεμένο μέλος και όχι σαν αριθμό μελών που διαβάζουν το τάδε-, ειλικρινά θα ήθελα να το ξέρω, έστω τώρα (με καλή προαίρεση!).Για το αστείο θέμα του τι κάνει το κάθε μέλος, για κάποιο λόγο έχει διαφύγει ότι αυτό φαινόταν και πριν, απλά προφανώς δεν είχε την αντίστοιχη προσοχή - άρα οι κραυγές είναι άκυρες