• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
που θα μας πάει,θα το καταφέρουμε μέχρι να ξημερώσει. :p

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή όχι αλλά αυτή τη στιγμή στα μέλη που φαίνονται συνδεδεμένα στην δεξιά πλευρά της κεντρικής σελίδας του φόρουμ, σε όλους μπορώ να δω τι ακριβώς κάνουν, πράγμα που δεν συμβαίνει με άλλους που είναι μεν συνδεδεμένοι αλλά "αόρατοι".

Ερώτηση σχετικά με τον χάρτη: Θα μπορούσαμε να ομαδοποιούμε τις πόλεις σύμφωνα με τα ταξίδια μας; Πχ ένας φάκελος "Ισπανία 2010" που πήγα Μαδρίτη - Βαρκελώνη, άλλος φάκελος "Δυτική Γαλλία" με δέκα πόλεις κλπ. Εκεί δηλαδή που λέει "Προσθήκη νέου ταξιδιού" να μην βάζουμε μία - μία τις πόλεις αλλά να βάζουμε έναν τίτλο ταξιδιού και μέσα να προσθέτουμε τις πόλεις όλες μαζί στο ίδιο ταξίδι.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Off topic: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είχα καιρό να γελάσω τόσο!

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή όχι αλλά αυτή τη στιγμή στα μέλη που φαίνονται συνδεδεμένα στην δεξιά πλευρά της κεντρικής σελίδας του φόρουμ, σε όλους μπορώ να δω τι ακριβώς κάνουν, πράγμα που δεν συμβαίνει με άλλους που είναι μεν συνδεδεμένοι αλλά "αόρατοι".

Ερώτηση σχετικά με τον χάρτη: Θα μπορούσαμε να ομαδοποιούμε τις πόλεις σύμφωνα με τα ταξίδια μας; Πχ ένας φάκελος "Ισπανία 2010" που πήγα Μαδρίτη - Βαρκελώνη, άλλος φάκελος "Δυτική Γαλλία" με δέκα πόλεις κλπ. Εκεί δηλαδή που λέει "Προσθήκη νέου ταξιδιού" να μην βάζουμε μία - μία τις πόλεις αλλά να βάζουμε έναν τίτλο ταξιδιού και μέσα να προσθέτουμε τις πόλεις όλες μαζί στο ίδιο ταξίδι.
Άσε να δουλευτεί λίγο ο χάρτης και μετά τον φτιάχνεις. Είναι στο φούρνο οι αλλαγές.
Τώρα που έγινα αόρατη φαίνεται τι κάνω? Χθες πάντως αυτό δεν έπιανε.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Δεν παίρνω κι όρκο αλλά φοβάμαι πως όχι. Η μόνη περίπτωση ομαδοποίησης είναι αν βάλεις ακριβείς ημερομηνίες ταξιδιού που τότε θα σου βάλει τη μια πόλη κάτω από την άλλη αλλά χωρίς αλφαβητική σειρά

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
δεν θα κοιμηθώ αν δεν γίνω αόρατος. :)

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
πλάκα -πλάκα κρίς έκανες κάτι ή κατά τύχη δεν φαίνεται η δραστηριότητά σου????

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παντως μπραβο σου hydronetta οταν οι αλλοι ψαχνομαστε ακομα με τα περι ορατων και αορατων, εσυ εχεις ηδη γεμισει το χαρτη. Πολυ προχω!!! Ουτε στη σφαιρα της φαντασιας μας εμεις να καταπιαστουμε μαζι του. Πιο πιθανο να τον κανουμε κι αυτον αορατο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic