makisg
Member
σε σένα κρις δεν βλέπω τίποτα. ενώ στην σκούμπι βλέπω.σε μένα Μάκη τι βλέπεις;;
σε σένα κρις δεν βλέπω τίποτα. ενώ στην σκούμπι βλέπω.σε μένα Μάκη τι βλέπεις;;
Εγω εχω αφήσει τα πάντα ορατα...... Δεν εχω να κρύψω τίποτα κύριε πρόεδρε!σε σένα κρις δεν βλέπω τίποτα. ενώ στην σκούμπι βλέπω.
Άσε να δουλευτεί λίγο ο χάρτης και μετά τον φτιάχνεις. Είναι στο φούρνο οι αλλαγές.Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή όχι αλλά αυτή τη στιγμή στα μέλη που φαίνονται συνδεδεμένα στην δεξιά πλευρά της κεντρικής σελίδας του φόρουμ, σε όλους μπορώ να δω τι ακριβώς κάνουν, πράγμα που δεν συμβαίνει με άλλους που είναι μεν συνδεδεμένοι αλλά "αόρατοι".
Ερώτηση σχετικά με τον χάρτη: Θα μπορούσαμε να ομαδοποιούμε τις πόλεις σύμφωνα με τα ταξίδια μας; Πχ ένας φάκελος "Ισπανία 2010" που πήγα Μαδρίτη - Βαρκελώνη, άλλος φάκελος "Δυτική Γαλλία" με δέκα πόλεις κλπ. Εκεί δηλαδή που λέει "Προσθήκη νέου ταξιδιού" να μην βάζουμε μία - μία τις πόλεις αλλά να βάζουμε έναν τίτλο ταξιδιού και μέσα να προσθέτουμε τις πόλεις όλες μαζί στο ίδιο ταξίδι.
Δεν παίρνω κι όρκο αλλά φοβάμαι πως όχι. Η μόνη περίπτωση ομαδοποίησης είναι αν βάλεις ακριβείς ημερομηνίες ταξιδιού που τότε θα σου βάλει τη μια πόλη κάτω από την άλλη αλλά χωρίς αλφαβητική σειράΕρώτηση σχετικά με τον χάρτη: Θα μπορούσαμε να ομαδοποιούμε τις πόλεις σύμφωνα με τα ταξίδια μας; Πχ ένας φάκελος "Ισπανία 2010" που πήγα Μαδρίτη - Βαρκελώνη, άλλος φάκελος "Δυτική Γαλλία" με δέκα πόλεις κλπ. Εκεί δηλαδή που λέει "Προσθήκη νέου ταξιδιού" να μην βάζουμε μία - μία τις πόλεις αλλά να βάζουμε έναν τίτλο ταξιδιού και μέσα να προσθέτουμε τις πόλεις όλες μαζί στο ίδιο ταξίδι.
Οκ Μάκη κοιμήσου είσαι αόρατος....δεν θα κοιμηθώ αν δεν γίνω αόρατος.