• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Το ρωτάω το ξαναρωτάω...αλλά απάντηση δεν παίρνω
ενώ υπάρχει η δυνατότητα στο περί απορρήτου να επιλέγω να μην εμφανίζονται οι δραστηριότητες μου γιατί να εμφανίζονται ακόμα;(και το ξεκαθαρίζω ότι αναφέρομαι όχι στο τι έγραψα δημόσια αλλά στο που εθεάθην να κυττάζω λίγο πριν)
και ενώ την επιλογή αυτή την έχουν κάνει άλλα μέλη με τα οποία έχω ανταλλάξει πμ και το κατάφεραν και οντως δεν εμφανίζεται σ αυτούς σε μένα αλλά και σε άλλους ΑΚΟΜΑ εμφανίζεται.
Πολύ ενοχλητικό ,ακόμα και το γεγονός ότι λίγα λεπτά πριν μιλούσα σε προσ.συζήτηση φαίνεται.
Υπάρχει κάποιος λόγος που σε άλλους λειτουργεί η επιλογή και σε άλλους όχι;;

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Το ρωτάω το ξαναρωτάω...αλλά απάντηση δεν παίρνω
ενώ υπάρχει η δυνατότητα στο περί απορρήτου να επιλέγω να μην εμφανίζονται οι δραστηριότητες μου γιατί να εμφανίζονται ακόμα;(και το ξεκαθαρίζω ότι αναφέρομαι όχι στο τι έγραψα δημόσια αλλά στο που εθεάθην να κυττάζω λίγο πριν)
και ενώ την επιλογή αυτή την έχουν κάνει άλλα μέλη με τα οποία έχω ανταλλάξει πμ και το κατάφεραν και οντως δεν εμφανίζεται σ αυτούς σε μένα αλλά και σε άλλους ΑΚΟΜΑ εμφανίζεται.
Πολύ ενοχλητικό ,ακόμα και το γεγονός ότι λίγα λεπτά πριν μιλούσα σε προσ.συζήτηση φαίνεται.
Υπάρχει κάποιος λόγος που σε άλλους λειτουργεί η επιλογή και σε άλλους όχι;;
Δεν ξέρω γιατί στο εμφανίζει ίσως επειδή πρόκειται για τις δικές σου recent activities.
Στη σελίδα των Μελών πάντως στη Δραστηριότητα σε τσέκαρα μία εμφανίζεται μόνο το που έχεις ποστάρει, όπως και για τα υπόλοιπα μέλη εμφανίζεται μόνο πότε πόσταραν, πότε έκαναν like και τέτοια.
Δεν ξέρω τι βλέπουν αυτοί που σε ακολουθούν, περίμενε λίγο να το δει το big boss... ;)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Δεν ξέρω γιατί στο εμφανίζει ίσως επειδή πρόκειται για τις δικές σου recent activities.
Στη σελίδα των Μελών πάντως στη Δραστηριότητα σε τσέκαρα μία εμφανίζεται μόνο το που έχεις ποστάρει, όπως και για τα υπόλοιπα μέλη εμφανίζεται μόνο πότε πόσταραν, πότε έκαναν like και τέτοια.
Δεν ξέρω τι βλέπουν αυτοί που σε ακολουθούν, περίμενε λίγο να το δει το big boss... ;)
σ ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αλλού είναι το πρόβλημα,
δεξιά εκεί που φαίνονται τα συνδεδεμένα μέλη,η ακόμα και τώρα εδώ στο πόστ που γράφω αν κλικάρεις απλά και μόνο πάνω στο όνομα μου φαίνεται κάτω κάτω να λέει..was last seen ..που φαίνεται δηλ να κυττούσε λίγα λεπτά πριν,
πράγμα το οποίο κατάφεραν κάποιοι και απενεργοποίησαν κάνοντας το ίδιο που προσπαθώ κι εγω αλλα,,δεν λειτουργεί τελικά

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
όπως κι εγώ τώρα κλικάροντας απλά και μόνο ονόματα συνδεδεμένων μελών βλέπω πχ ότι ο τάδε λίγο πριν κυττούσε το προφίλ του τάδε!
κανονικό big brother!έλεος!

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Αναφέρομαι στην παρακάτω αναζήτηση, στην οποία σου βγάζει μύνημα "The following error occurred: Please specify a search query or the name of a member." Από την στιγμή που υπάρχουν οι χώρες στην αναζήτηση, είναι λoγικό να ψάξει κανείς με την χώρα. Η αναζήτηση που προτείνεις ψάχνει σε όλα τα κείμενα των μυνημάτων, που γράφεται η λέξη με αποτέλεσμα να σου δείνει άπειρες περιπτώσεις μυνημάτων, ενώ η αναζήτηση που προτείνω ψάχνει λογικά στα tags.
ai975.photobucket.com_albums_ae236_galat2000_diafora_alphanualebd10aa34fcdb2c5dd887661a06c9fe5.jpg
Για την ίδια σελίδα λέω, αν δεν τσεκάρεις τη χώρα (Πρότυπα Θεμάτων: any) αλλά γράψεις το όνομά της στις λέξεις-κλειδιά και ξετσεκάρεις το "Αναζήτηση μόνο τίτλων" (γιατί τότε ψάχνει να βρει το Μαυροβούνιο στον τίτλο), τσεκάρεις τις "Ταξιδιωτικές Ιστορίες" με τα "child forums" και επιλέξεις "Την εμφάνιση αποτελεσμάτων ως θέματα", δεν σου βγάζει τόσα πολλά αποτελέσματα και το Βαλκανικό Τουρλού αν δεν κάνω λάθος φαίνεται όγδοο. Αν πας δε στην "Αναζήτηση όλων" φαίνεται τρίτο.
Κοινώς τα tags τα ψάχνει από τις λέξεις-κλειδιά, οπότε πρέπει να διευκρινιστεί, όπως λες, τι ρόλο παίζουν τα πρότυπα θεμάτων, αφού κάποιος μπορεί να ψαχτεί με τον τρόπο που περιγράφεις. Δεν διαφώνησα, απλά λέω πως η ιστορία βρίσκεται εύκολα με άλλον τρόπο:)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
όπως κι εγώ τώρα κλικάροντας απλά και μόνο ονόματα συνδεδεμένων μελών βλέπω πχ ότι ο τάδε λίγο πριν κυττούσε το προφίλ του τάδε!
Φαινεται και σε σενα romantic

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Οκ σε αυτό δε μπορώ να σε βοηθήσω, θα αναλάβουν οι μεγάλες δυνάμεις.
Κάντε όμως λίγο υπομονή και σιγά σιγά όλα θα ρολάρουν...μην τον ξεκάνουμε τον ξενιτεμένο... :D

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
τρυπάκια,σε σένα δεν φαίνεται,έκανες κάτι????

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
τρυπάκια,σε σένα δεν φαίνεται,έκανες κάτι????
Λαδωσα το αφεντικο... Εγω το βλεπω και το δικο μου... Μηπως γενικα δεν μπορεις να δεις κανενος;

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
σ ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αλλού είναι το πρόβλημα,
δεξιά εκεί που φαίνονται τα συνδεδεμένα μέλη,η ακόμα και τώρα εδώ στο πόστ που γράφω αν κλικάρεις απλά και μόνο πάνω στο όνομα μου φαίνεται κάτω κάτω να λέει..was last seen ..που φαίνεται δηλ να κυττούσε λίγα λεπτά πριν,
πράγμα το οποίο κατάφεραν κάποιοι και απενεργοποίησαν κάνοντας το ίδιο που προσπαθώ κι εγω αλλα,,δεν λειτουργεί τελικά
Ομοιοπαθής. Στο συνοπτικό προφίλ κάτω-κάτω και στο λεπτομερές προφίλ πάνω-πάνω, όοολα τα μέλη μπορούν να δουν τι κάνω ανά πάσα στιγμή, παρότι έχω επιλέξει να μη βλέπει τις δραστηριότητες κανείς (για να αποφύγω να φαίνεται το was last seen φασωνόμενη κι όχι βέβαια να αποφύγω να φαίνονται οι δραστηριότητες). Αποτέλεσμα μηδέν. Όλα τα στραβά στον περίεργο άνθρωπο συμβαίνουν, το λέω εγώ για να μην μου το πείτε:rolleyes:

Edit: τρΥπάκια δεν παίζεσαι

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος