• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μετά από προετοιμασίες αρκετών εβδομάδων, το καινούριο Travelstories είναι επιτέλους εδώ. :)

Έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές, και θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση και την υπομονή σας, αλλά και την πολύτιμη βοήθειά σας για να εντοπιστούν και να λυθούν τυχόν προβλήματα που θα συναντήσετε, αλλά και πράγματα που πιστεύετε ότι λείπουν.

Σε αυτή τη φάση δε θα σας κάνω αναλυτικό tour :p αλλά θα σας δώσω μια γενική εικόνα του τί έχει γίνει:

1. Το Forum μεταφέρθηκε σε μια καινούρια πλατφόρμα που είναι πολύ πιο μοντέρνα και φιλική. Έχουν μεταφερθεί από την παλιά πλατφόρμα τα μέλη, τα φόρουμ, τα μηνύματα, η κεντρική γκάλερυ. Δεν μεταφέρθηκαν τα προσωπικά άλμπουμ καθώς υπήρχε πρόβλημα, αλλά ήταν μια λειτουργία που δε τη χρησιμοποιούσαμε πολύ έτσι κι'αλλιώς. Στα καινούρια Άλμπουμς Μελών, έχετε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ χωρητικότητα να φτιάχνετε όσα άλμπουμς θέλετε και να ανεβάζετε όσες φωτογραφίες θέλετε. Θυμηθείτε επίσης ότι μπορείτε πια να συνδέετε τα φωτογραφικά σας άλμπουμ με τα ταξίδια που σημειώνετε στον προσωπικό σας χάρτη.

2. Οι ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές ιστορίες μεταφέρθηκαν στην αρχική σελίδα σε πλατφόρμα ξεχωριστή από το φόρουμ, για καλύτερη παρουσίαση και επειδή θα χτίσουμε και άλλα εργαλεία για περιεχόμενο εκεί τις επόμενες εβδομάδες. Εκεί λείπουν κάποιες ιστορίες αν δείτε, κάποιες έχουν θέματα στην παρουσίασή τους κλπ, αλλά όλα θα φτιαχτούν τις επόμενες μέρες. Οι ιστορίες στην αρχική σελίδα θα έχουν ένα link που θα οδηγούν στο αντίστοιχο τόπικ του φόρουμ για σχόλια, λινκ για το προφίλ του συγγραφέα κλπ.

3. Η αρχική σελίδα έχει στηθεί για να φιλοξενήσει το επόμενο βήμα εξέλιξης στη συγκέντρωση και απεικόνιση ταξιδιωτικών πληροφοριών του Travelstories. Τις επόμενες ημέρες θα στηθεί ένα εργαλείο που θα μπορούν όλα τα μέλη να καταχωρούν άρθρα/πληροφορίες για προορισμούς, και αυτά θα ταξινομούνται και θα παρουσιάζονται αυτόματα, ενώ θα υπάρχουν και κάποια καλούδια ακόμα.

Η αλλαγή είναι πολύ μεγάλη, από όλες τις απόψεις, και σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε θέματα στην αρχή. Ότι προβλήματα συναντάτε παρακαλώ να τα αναφέρετε εδώ και θα μπαίνουν σε λίστα προς επίλυση. Στη διαδικασία αυτή σας παρακαλώ για υπομονή και βοήθεια καθώς όλη αυτή η ιστορία έγινε από έναν άνθρωπο με αφόρητα περιορισμένο χρόνο, που όμως έχει τη διάθεση να συνεχίσει να εξελίσσει το Travelstories προς τα εμπρός, παρέχοντας το καλύτερο δυνατό "σπίτι" για τα χιλιάδες μέλη του.

Μείνετε συντονισμένοι για μικρές ανακοινώσεις που θα δείχνουν τις νέες λειτουργίες -κυρίως- μέσα στο forum.

:welcome2:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Def εκείνο το "αρσενικό/θηλυκο" στο γένος θα πρέπει να σβηστεί καθώς και λάθος είναι και περιττό, υπάρχει στο προφίλ επιλογή ήδη "φύλο" και αυτό θα πρέπει να το αντικαταστήσει. Είναι σωστότερο Ανδρας/Γυναίκα από Αρσενικό/Θηλυκό
Επίσης το Guru or something αν δηλώνει συμμετοχή στο φόρουμ καλύτερα να αντικαταστασθεί από κάτι άλλο. Προσωπικά δεν αισθάνομαι ταξιδιωτικός γκουρού

karfitsa

Member
Εγω ειμαι αδιευκρινιστου γενους... :oops:
ουπς,οκ!!!τωρα το ειδα....σορυ

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Γενικα περιμενα την αλλαγη οντας διστακτικος, καθως η δυναμη της συνηθειας ειναι αρκετα δυνατη. Μπορω να πω ομως οτι το καινουριο περιβαλλον ειναι πολυ ωραιο, ευχαριστο. Θα χρειαστει ενα διαστημα να το συνηθισουμε αλλα νομιζω μετα δεν θα υπαρχει κανενα θεμα

Συγχαρητηρια γιατι ηταν μια πετυχημενη αλλαγη :D

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Θα βοηθήσει πολύ μόλις ξεκινήσουμε να περιγράφουμε το πώς δουλεύει η νέα πλατφόρμα, καθώς έχει πάρα πολλά πράγματα που βοηθάνε στην περιήγηση του χρήστη. Αλλά απόψε είμαι πεθαμένος όλο το σ/κ δε σηκώθηκα από την καρέκλα, και αύριο έχω και δουλειά οπότε σιγά σιγά αυτά μέσα στις επόμενες μέρες ;)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ευχαριστούμε πάντως για το κόπο που κάνεις
Ομολογουμένως κάποια πράγματα είναι πιο οργανωμένα και χαίρομαι ιδιατέρως που τα προσωπικά αλμπουμς δεν έχουν περιορισμό στις φωτογραφίες. Ανεβάζω αβέρτα πια

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ευχαριστούμε για το πραγματικά νέο site. Έχω την εντύπωση ότι βλέπω βελτιώσεις σε κάθε τι που χρησιμοποιούσα!
Μου αρέσει ιδιαίτερα που στον ταξιδιωτικό χάρτη βάζουμε πια πόλεις.
Για να γίνω λίγο και κακιά πεθερά, αυτό που πρέπει να κοιτάξετε είναι η απονομή των trophy points. Νομίζω έχει γίνει ένας μικρός
χαμός. Με βάση αυτά και τον αριθμό μηνυμάτων παίρνουμε πια τους χαρακτηρισμούς newbie, member κτλ. Σωστά;

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Def, με το application τι γίνεται? Πότε θα μπορώ να συνδεθώ από το κινητό? Τώρα μου εμφανίζει σφάλμα. Και επίσης, αν θελήσω να φτιάξω το χάρτη μου, πως θα το κάνω? Έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι που να με παραπέμπει σε επεξεργασία χάρτη.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Και επίσης, αν θελήσω να φτιάξω το χάρτη μου, πως θα το κάνω? Έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι που να με παραπέμπει σε επεξεργασία χάρτη.
Πας Ταξιδιωτικός Χάρτης. Δίπλα στον χάρτη, πάνω δεξιά δηλαδή, υπάρχει ένα κόκκινο "κουμπί": Προσθήκη Νέου Ταξιδιού.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
εχω κι εγω μια απορια: γιατι η vario χαρακτηριζεται newbie??!!!:D

Ταξίδι-Όνειρο
Kashmir
Μμμμ!!Μπράβο πολύ πιο όμορφο και πολύ μα πολύ πιο εύκολο στη χρήση του το νέο site! :icecream:Άλλα κάπως περίπλοκο :cool:τεσπα με λίγη εξερεύνηση το βραδάκι θα εξεικιωθώ πιο πολύ.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills