Nikos1986
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κανάρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία - Καλιφόρνια
Με αφορμή διάφορους ταξιδιωτικούς διαγωνισμούς και κάποιες σκέψεις για τα "18 χρόνια", παρατήρησα ότι κατά καιρούς έχω διαβάσει Ταξιδιωτικές Ιστορίες για μέρη τα οποία δεν μου είχαν κεντρίσει ποτέ πριν το ενδιαφέρον να τα επισκεφθώ και πλέον έχουν μπει στην travel list μου.
Θεωρώ πως όσο πολυταξιδεμένος κι ας είναι κάποιος, ύστερα από λίγο καιρό στο forum αρχίζει και ανακαλύπτει καινούριες περιοχές, οι οποίες, μέσω των εμπειριών που έχουν μοιραστεί άλλοι επισκέπτες τους, αρχίζουν να του κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
Εγώ από ιστορίες άλλων μελών, έχω "μάθει" και θα ήθελα να επισκεπτόμουν διάφορες χώρες:
Λάος (η χώρα αυτή της Ινδοκίνας αδικείται με γείτονες όπως η Ταϊλάνδη, η Καμπότζη, το Βιετνάμ)
Κόστα Ρίκα (ένας από τους κορυφαίους φυσιολατρικούς προορισμούς)
Μικρονησία - όχι μόνο την FSM (περίπτωση σαν του Λάος)
Μεξικό (ντρέπομαι και μόνο που το γράφω, αλλά είναι αλήθεια)
Ισλανδία (τη θεωρούσα κυριολεκτικά μια αδιάφορη "παγωμένη Γη")
Εσείς ποιες χώρες / εδάφη που "μάθατε" από το Travelstories έχετε βάλει στα ταξιδιωτικά πλάνα σας;
Θεωρώ πως όσο πολυταξιδεμένος κι ας είναι κάποιος, ύστερα από λίγο καιρό στο forum αρχίζει και ανακαλύπτει καινούριες περιοχές, οι οποίες, μέσω των εμπειριών που έχουν μοιραστεί άλλοι επισκέπτες τους, αρχίζουν να του κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
Εγώ από ιστορίες άλλων μελών, έχω "μάθει" και θα ήθελα να επισκεπτόμουν διάφορες χώρες:
Λάος (η χώρα αυτή της Ινδοκίνας αδικείται με γείτονες όπως η Ταϊλάνδη, η Καμπότζη, το Βιετνάμ)
Κόστα Ρίκα (ένας από τους κορυφαίους φυσιολατρικούς προορισμούς)
Μικρονησία - όχι μόνο την FSM (περίπτωση σαν του Λάος)
Μεξικό (ντρέπομαι και μόνο που το γράφω, αλλά είναι αλήθεια)
Ισλανδία (τη θεωρούσα κυριολεκτικά μια αδιάφορη "παγωμένη Γη")
Εσείς ποιες χώρες / εδάφη που "μάθατε" από το Travelstories έχετε βάλει στα ταξιδιωτικά πλάνα σας;