• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

TravelPedia

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Μάλλον ειμαι ο 1ος που εγκαινιάζει τη χρήση του νεου οδηγού travelpedia για Βαρκελώνη!
Στις αποσκευές μου θα ειναι και οι 15 ενότητες του οδηγού, αν και εχω αλλους 3 οδηγούς!:haha:

ΥΓ: @Christos_Gkir. Σύντομα θα δουνε οι 2 αλπικές φωτο-ιστορίες μου το φως της τραβελστορικής δημοσιότητας!:cool:

Μάλλον ειμαι ο 1ος που εγκαινιάζει τη χρήση του νεου οδηγού travelpedia για Βαρκελώνη!
Στις αποσκευές μου θα ειναι και οι 15 ενότητες του οδηγού, αν και εχω αλλους 3 οδηγούς!:haha:
ΥΓ: @Christos_Gkir. Σύντομα θα δουνε οι 2 αλπικές φωτο-ιστορίες μου το φως της τραβελστορικής δημοσιότητας!:cool:
thanosth ΟΚ. Καλό σου ταξίδι, καλά να περάσεις και εύχομαι να σε βοηθήσει και ο καιρός, για να αξιοποιήσεις πλήρως τον οδηγό Βαρκελώνης της StellAnna.

Last edited by a moderator:

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Χρήστο, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Ποτέ δεν εγκατέλειψα τις ΄Αλπεις... Δες και στο γκρουπ, να καταλάβεις τι εννοώ.
΄Οσον αφορά, την αθέτηση της υπόσχεσής μου, αυτή ήταν προσωρινή, αλλά τι να κάνω?
΄Επρεπε από τα Φίτζι, να πεταχτώ μέχρι τη Βαρκελώνη, για να ξαναγυρίσω στα πάτρια εδάφη, ήτοι στις ΄Αλπεις.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Μπράβο και πάλι μπράβο... εξαιρετική δουλειά! Θα τον ξαναδιαβάσω αναλυτικότερα και θα σας ενημερώσω για ότι άλλαξε. Έχω φέρει και υλικό με μουσεία και ημέρες που έχουν δωρεάν εισόδους, όπως και πληροφορίες για τα δρομολόγια των τρένων, να στρωθώ κάποια στιγμή να τα καταγράψω; Θα βοηθήσουν;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μα καλά αστειεύεσαι; ασφαλώς.

Welcome back, περιμένουμε travelstory από BCN! :clap:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Προς το παρόν αναπληρώνω ακόμη όσα δεν διάβασα αυτές τις μέρες ώστε να μπορέσω να καταγράφω με πιο καθαρό μυαλό. Άλλωστε θα πρέπει να έχω και τον χάρτη δίπλα μου για να θυμάμαι που πήγα και τις ονομασίες... λολ

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μετά και από τη Βαρκελώνη, στην TravelPedia προστίθεται από σήμερα και το Παρίσι.

Όλα τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας στη φίλη μας ΕΡΣΗ για την καταπληκτική δουλειά, που μας προσφέρει το Παρίσι στο πιάτο. :clap:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όποιος έχει διάθεση και χρόνο να συμβάλλει, είναι ευπρόσδεκτος. Όπως αντιλαμβάνεσαι αυτά τα άρθρα απαιτούν εξαιρετικά μεγάλη προσπάθεια και χρόνο για τη συγγραφή τους.

Σε αυτή τη φάση γίνεται προσπάθεια συμμαζέματος ορισμένων εξαιρετικών άρθρων που βρίσκονται διάσπαρτα στο φόρουμ, και τροποποίησή τους έτσι ώστε να μπουν στην εγκυκλοπαίδεια.

Αν θέλεις να αναλάβεις κάποιον προορισμό που κατέχεις άριστα ώστε να γράψεις το αντίστοιχο άρθρο, είσαι ευπρόσδεκτος.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
θα ήθελα να παραθέσω κάτι στην travelpedia αλλά από που? στο new review δεν πατάω? τρώω πόρτα. μπας κι είμαι πολύ φρέσκος :roll:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εννοείς να γράψεις άρθρο για κάποιον καινούριο προορισμό;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη