Ό,τι χρειαστεί για Βαρκελώνη μπορώ να βοηθήσω.Γύρισα εχτές από εκεί.ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ:ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ.όποιος δεν έχει πάει να την επισκευτεί πάραυτα!Φαντάζομαι ότι άνοιξη θα είναι ακόμη πιο όμορφη
Ό,τι χρειαστεί για Βαρκελώνη μπορώ να βοηθήσω.Γύρισα εχτές από εκεί.ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ:ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ.όποιος δεν έχει πάει να την επισκευτεί πάραυτα!Φαντάζομαι ότι άνοιξη θα είναι ακόμη πιο όμορφη
Θάνο + ΣτελλΆννα! Μήπως να νοικιάζαμε σπίτια σε κοντινές περιοχές; Γιατί κι εγώ μία από τα ίδια εδώ! Να έχουμε τουλάχιστον και κανέναν έλληνα κοντά μας να ανταλάσσουμε μια κουβέντα, χα χα!
Μιατ... καλωσήρθες... εγώ πετάω αύριο τα ξημερώματα...ουσιαστικά σήμερα!
συγχαρητηρια για την travelpedia βαρκελωνη!εξαιρετικη συλλογη πληροφοριων!για αλλη μια φορα σας ευχαριστουμε ολους εσας που προσπαθειτε για το καλυτερο!
Φίλοι μου, ο Δευκαλίων, 'εξέχασε' να αναφέρει, ότι εγώ είμαι απλά αυτή που έγραψε το κείμενο. Η όλη έμπνευση, όλη η δομή, ολα τα στοιχεία, πάτησαν πάνω στα δικά του κείμενα και σημειώσεις, πάνω στις απόψεις του, πάνω στην δική του αγάπη για την πόλη αυτή.
Ελπίζω να την απέδωσα σωστά, όπως όφειλα να κάνω για την μεγάλη αυτή κυρία της Μεσογείου.
Παράκληση, τα εύσημα, στον Δευ.
Και να μην το ξεχάσω...
Δεν θα τολμούσα να ακουμπήσω την ενότητα 'πώς θα πάω'
Αν το έκανα, μάλλον στην ΝΥ θα σας έστελνα, παρά στη Βαρκελώνη.
Ένας είναι ο ειδικός εδώ, ο mr Traveller.
Τι να πεις για την ικανότητα αυτού του ανθρώπου να ξετρυπώνει αεροπορικούς λαγούς?
Εγώ δυστυχώς, ούτε το καπέλλο απ΄ το οποίο βγαίνει ο λαγός δεν θα μπορούσα να ανακαλύψω...