jmar
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Overlanding Africa
- Ταξίδι-Όνειρο
- World
Ακολουθούμε το παραλιακό κομμάτι, έχοντας ως θέα τον υπέροχο Εύξεινο Πόντο (την λεγόμενη και Μαύρη θάλασσα). Το κομμάτι αυτό αν και εθνική οδός (σε αρκετά τμήματα) δεν είναι καθόλου βαρετό, ίσα ίσα είναι απ τις ομορφότερες εθνικές οδούς που έχω περάσει προσωπικά! (είναι χωρίς διόδια)
Περνάει από ιστορικές παραθαλάσσιες πόλεις όπως η Σινώπη,η Κερασούντα,η Σαμψούντα,το Σότσι,η Τραπεζούντα και συνεχίζει έως το Μπατούμι της Γεωργίας, ενώ απ την άλλη πλευρά φτάνει έως Κων/πολη.
Όντας νησιώτης μ'αρέσουν πολύ όλα τα περάσματα που περιλαμβάνουν το υγρό στοιχείο!
Υπέροχα πάρκα γεμάτα σκηνές, με την παραλία από κάτω (ζήλεψα ένα μπανάκι και άραγμα η αλήθεια είναι ) Όμως είναι η αρχή ακόμα, μην ξελογιάζεσαι, έλεγα στον εαυτό μου
Σύγχρονος δρόμος με 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση, χωρίς μεγάλη κίνηση
Πόλεις περνάμε, πόλεις αφήνουμε...
Ο πιο ωραίος αυτοκινητόδρομοε ever!
Έφτασε η ώρα για την πρώτη στάση για Ανεφοδιασμό - ανασυγκρότηση - ξεκούραση αλλά και κολατσό Εκεί έπεσε και το πρώτο ''κέρασμα'' Τούρκικου καφέ και τσάι απ τον ιδιοκτήτη, με τις απαραίτητες σέλφι και συζητήσεις για το ταξίδι.
Φυσικά με το που μας έβλεπαν μας έλεγαν με την χαρακτηριστική λέξη Yunan-Yunanistan! Ένας λαός με πολύ καλοσύνη για τους Έλληνες, ανεξάρτητα αν η κυβέρνηση και ειδικότερα ο Σουλτάνος καλλιεργεί την εχθρότητα...
Πατέρας και υιός! Ο υιός φυσικά επεξεργάστηκε και τα μοτόρια
Απ το πρατήριο παρατήρησα οτι υπήρχε κοντά μια γέφυρα που περνούσε πάνω απ τον δρόμο. Έτσι ανέβηκα να βγάλω φώτο την Μαύρη θάλασσα
Εδώ φαίνεται το πρατήριο
Ακόμα και στο βράχο στη θάλασσα έχουν σημαία!
Και ξανά στο δρόμο
Σιγά σιγά συννέφιασε, χωρίς όμως να μας βρέξει ευτυχώς...
Άλλη μια σημαία στον λόφο ψηλά, εγώ τρέλα με τις φώτο, αυτοί με τις σημαίες
Περνάει από ιστορικές παραθαλάσσιες πόλεις όπως η Σινώπη,η Κερασούντα,η Σαμψούντα,το Σότσι,η Τραπεζούντα και συνεχίζει έως το Μπατούμι της Γεωργίας, ενώ απ την άλλη πλευρά φτάνει έως Κων/πολη.
Όντας νησιώτης μ'αρέσουν πολύ όλα τα περάσματα που περιλαμβάνουν το υγρό στοιχείο!
Υπέροχα πάρκα γεμάτα σκηνές, με την παραλία από κάτω (ζήλεψα ένα μπανάκι και άραγμα η αλήθεια είναι ) Όμως είναι η αρχή ακόμα, μην ξελογιάζεσαι, έλεγα στον εαυτό μου
Σύγχρονος δρόμος με 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση, χωρίς μεγάλη κίνηση
Πόλεις περνάμε, πόλεις αφήνουμε...
Ο πιο ωραίος αυτοκινητόδρομοε ever!
Έφτασε η ώρα για την πρώτη στάση για Ανεφοδιασμό - ανασυγκρότηση - ξεκούραση αλλά και κολατσό Εκεί έπεσε και το πρώτο ''κέρασμα'' Τούρκικου καφέ και τσάι απ τον ιδιοκτήτη, με τις απαραίτητες σέλφι και συζητήσεις για το ταξίδι.
Φυσικά με το που μας έβλεπαν μας έλεγαν με την χαρακτηριστική λέξη Yunan-Yunanistan! Ένας λαός με πολύ καλοσύνη για τους Έλληνες, ανεξάρτητα αν η κυβέρνηση και ειδικότερα ο Σουλτάνος καλλιεργεί την εχθρότητα...
Πατέρας και υιός! Ο υιός φυσικά επεξεργάστηκε και τα μοτόρια
Απ το πρατήριο παρατήρησα οτι υπήρχε κοντά μια γέφυρα που περνούσε πάνω απ τον δρόμο. Έτσι ανέβηκα να βγάλω φώτο την Μαύρη θάλασσα
Εδώ φαίνεται το πρατήριο
Ακόμα και στο βράχο στη θάλασσα έχουν σημαία!
Και ξανά στο δρόμο
Σιγά σιγά συννέφιασε, χωρίς όμως να μας βρέξει ευτυχώς...
Άλλη μια σημαία στον λόφο ψηλά, εγώ τρέλα με τις φώτο, αυτοί με τις σημαίες