Grtraveler
Member
Είδα ότι η travel card απέχει έκπτωση σε συγκεκριμένες δραστηριότητες (μουσεία κτλ) αλλά ποια από αυτά αξίζουν κατά τη γνώμη σας ?
Ή βγάλε oyster ή χρησιμοποιείς απευθείας κάρτα ή το κινητό. Πόσο πιο απλό από αυτό;Καλησπέρα. Έχει καταργηθεί η χάρτινη travelcard των 7 ημερών? Εκεί που νόμιζα πως είχα ξεκαθαρίσει τα πράγματα μετά από πολύ διάβασμα έπεσα πάνω σε αυτή την πληροφορία.
Έψαχνα για ένα φίλο πρόσφατα...ισχύει κανονικά η χάρτινη κ το 2_4_1...Καλησπέρα. Έχει καταργηθεί η χάρτινη travelcard των 7 ημερών? Εκεί που νόμιζα πως είχα ξεκαθαρίσει τα πράγματα μετά από πολύ διάβασμα έπεσα πάνω σε αυτή την πληροφορία.
Πόσο πρόσφατα; Γιατί από Νοέμβριο έχει σταματήσει.Έψαχνα για ένα φίλο πρόσφατα...ισχύει κανονικά η χάρτινη κ το 2_4_1...
Ηθελα να χρησιμοποιησω το 2 σε 1. Αρα τελικα πραγματι καταργηθηκε; ισχυει; Μα στο site των τραινων την αναφερει κανονικα. Μονο σε ενα ελεγε πως δεν υπαρχει πια. Εχω αλλο τροπο να παρω το 2 σε 1;;Πόσο πρόσφατα; Γιατί από Νοέμβριο έχει σταματήσει.
Οχι..μόνο με τα τρένα...ισχύει κανονικά σύμφωνα με την επίσημη σελίδα...Ηθελα να χρησιμοποιησω το 2 σε 1. Αρα τελικα πραγματι καταργηθηκε; ισχυει; Μα στο site των τραινων την αναφερει κανονικα. Μονο σε ενα ελεγε πως δεν υπαρχει πια. Εχω αλλο τροπο να παρω το 2 σε 1;;
Στο London Eye δεν εχεις μπει ποτε σου; Πληρωσες κανονικο εισητηριο; Για να μην επωφεληθει και να πληρωσει μονο ενα για δυο ατομα;Ή βγάλε oyster ή χρησιμοποιείς απευθείας κάρτα ή το κινητό. Πόσο πιο απλό από αυτό;
Καλά που ξέρω εγώ αν θέλει να ανέβει στο London eye?Στο London Eye δεν εχεις μπει ποτε σου; Πληρωσες κανονικο εισητηριο; Για να μην επωφεληθει και να πληρωσει μονο ενα για δυο ατομα;