galoz
Member
Ναι, μπορείς.Εδώ και το σχετικό link https://tfl.gov.uk/fares-and-payments/ways-to-pay/travelcards
Γεια σας και απο εμένα. Δηλαδή το οτι θα ειναι η χάρτινη κάρτα και το οτι πρέπει να την βγάλω απο σταθμό τρένου δεν με περιορίζει στο να μην χρησιμοποιήσω και τα αλλα μέσα μεταφοράς που αναφέρονται στο link που παρέθεσες;; Μπορω δηλαδή και στα αλλα μέσα μεταφοράς και ας ειναι η χάρτινη;;Ναι, μπορείς.Εδώ και το σχετικό link https://tfl.gov.uk/fares-and-payments/ways-to-pay/travelcards
Σε ευχαριστώ παρά πολύ!! Μια τελευταια ερώτηση,στην χάρτινη travel card χρειάζεται και φωτογραφία τύπου διαβατηρίου;Σε όλα τα μέσα δηλαδή:tube,overground,dlr,buses,tfl rail,national rail(γραμμές τρένων που εξυπηρετούν σταθμούς που περιλαμβάνονται στις ζώνες της κάρτα σας), Emirates Air Line και river services με επιπλέον κόστος.
Φωτογραφία οτι να'ναι.Σε ευχαριστώ παρά πολύ!! Μια τελευταια ερώτηση,στην χάρτινη travel card χρειάζεται και φωτογραφία τύπου διαβατηρίου;
Ααααα...αλλα χρειάζεται όμως ε;Φωτογραφία οτι να'ναι.
Εχω διαβασει δυο φορες το παρον θεμα για να μην ζαλιζω με περιττές ερωτησεις.
Παρ’ όλα αυτά, μενουν καποια κενα και πασα βοηθεια δεκτη.
Εχω προγραμματισει Λονδινο Αρχες Μαιου. Πρωτη μου φορα.
Αφιξη – αναχωρηση αεροδρομιο Stansted με Ryanair και διαμονη 6 ημερων ξενοδοχειο στο Canning town .
Σκεπτομαι με λεωφορειο από αεροδρομιο στο Stratford . Εκει από γκισε Σιδηροδρομου, βγαζω 7day travelcard και εν συνεχίζω με Jupilee γραμμη για Canning town.
Ερωτηση 1η. Βρισκετε λογικο το προγραμμα? Εκδιδει το Stratford 7day travelcard με το απαραιτητο σηματακι για 2-4-1 ?
Ερωτηση 2η . Για να κανω χρηση του 2-4-1. Και να αποφυγω ουρες. Αγοραζω on line ένα εισιτηριο του θεματος που θελω , το τυπωνω και το δειχνω στο ταμειο εκτος ουρας? Και το δευτερο ατομο?
Ερωτηση 3η . Ποια διαδρομη περιπου κανει το τελεφερικ της Εμιρατες. Αξιζει?
Σκεπτομαι με λεωφορειο από αεροδρομιο στο Stratford . Εκει από γκισε Σιδηροδρομου, βγαζω 7day travelcard και εν συνεχίζω με Jupilee γραμμη για Canning town.
Ερωτηση 1η. Βρισκετε λογικο το προγραμμα? Εκδιδει το Stratford 7day travelcard με το απαραιτητο σηματακι για 2-4-1 ?
Ερωτηση 2η . Για να κανω χρηση του 2-4-1. Και να αποφυγω ουρες. Αγοραζω on line ένα εισιτηριο του θεματος που θελω , το τυπωνω και το δειχνω στο ταμειο εκτος ουρας? Και το δευτερο ατομο?
Ερωτηση 3η . Ποια διαδρομη περιπου κανει το τελεφερικ της Εμιρατες. Αξιζει?
Ουρα δε γλυτωνεις σιγουρα αλλα γλυτωνεις πολλα χρηματα!εμεις το '16 σ ολα τα αξιοθεατα μ αυτη τη προσφορα ειχαμε παει...ακομα μετανιωνω που και για London Eye πληρωσα skip the line αντι με την προσφορα!Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σου
1. Κατενοηθη .
2. Οπότε δεν γλυτώνω ουρά πάρα μόνο χρήματα ε ;
3. Δεν το προτείνεις βλέπω . Αν και με 3,5 ευρώ δεν είναι και άσχημη εμπειρία