Fitziano μήπως ξέρεις πόσο καιρό παίρνει να σου στείλουν την κάρτα; Επιπλέον δεν θα έπρεπε να με έχουν ειδοποιήσει κάπως για την αλλαγή του status; Τώρα θα μου πεις τι σε ρωτάω τώρα και θα έχεις απόλυτο δίκιο...
Αυτό σκοπεύω να κάνω απλά δεν ξέρω πόσο πρέπει να περιμένω..1 μήνα; Παραπάνω; Λιγότερο; Δεν έστειλαν και αυτοί κάποιο ενημερωτικό email να ξέρω και εγώ. Ούτε καν μου είχαν απαντήσει την πρώτη φορά που απευθύνθηκα σε αυτούς..Τι να πεις..Πάντως όταν χρειαστεί να επικοινωνήσω μαζί τους μόνο τηλεφωνικώς γιατί η εμπειρία με τα mail λέει ότι δεν...
Επειδή ερχόταν από Τουρκία μεριά χεχε...Πέρα από την πλάκα η επικοινωνία με την ΟΑ νομίζω είναι mission impossible..άσε που τηλέφωνο έχει μόνο για το τμήμα κρατήσεων..τέσπα βλέποντας και κάνοντας...απλά θα περιμένω..ευχαριστώ πάντως!
Βασικά ήρθε την Πέμπτη αλλά αυτοί από την εταιρεία κούριερ μου άφησαν ειδοποίηση γιατί δεν ήμουν σπίτι να το παραλάβω. Τους πήρα τηλ. να το πάνε σε άλλη διεύθυνση την Παρασκευή και αντί να το πάνε εκεί το δέμα πήγε πίσω Αθήνα!! Τους πήρα τηλ μου λένε θα το ξαναέχουν Σάββατο ή Δευτέρα και ότι θα με ειδοποιήσουν αλλά τπτ. Θα τους πάρω πάλι αύριο τηλ να δω τι γίνεται..Απλά απαράδεκτοι!