Προτάσεις

Spark

Member
Εγω θα προτεινα να διαφοροποιηθει το Like απο μια καινουρια ενδεχομενως κατηγορια «Χρησιμο». Γιατι ειναι αλλο τα likes γιατι καλωσοριζω νεα μελη ή γιατι ανεβαζω ωραια ανεκδοτα (μιλαω και για τον εαυτο μου) και τελειως διαφορετικο καποιος που γραφει πχ πολλες ιστοριες ή ποσταρει πραγματικα χρησιμες πληροφοριες. Καπως σαν το trip advisor που η καταταξη των μελων εχει να κανει πιο πολυ με το expertise.
Είναι πολύ σωστά αυτά που γράφεις, και εγώ είχα σκεφτεί πως τα likes είναι άχρηστα. Τώρα όμως και εσύ βάριο προτείνεις αλλαγή σε «Χρήσιμο».
Ωραία συμφωνώ και εγώ, προσωπικά τα likes δεν με ενοχλούν μπορούν να μείνουν ως έχει και να προστεθεί επιλογή για «Χρήσιμο» όπως με εικονίδιο ένα αστέρι,⭐ το θέμα είναι να μην μπαίνουν αστέρια στην κατηγορία social και κάθε αστέρι να περνάει έγκριση από συντονιστή.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε ξέρω τι χρησιμότητα μπορεί να έχουν όλα αυτά όμως, επί της ουσίας πώς θα βελτιώσουν το φόρουμ; τι διαφορετικό θα βλέπουμε αν πχ ένα ποστ αντί για 10 λάικ έχει 5 λάικ και 5 γέλια ή 5 καρδούλες ή ότι άλλο προσθέσουμε;

Γενικά όλα αυτά δημιουργούν μια κατεύθυνση χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε, που οι χρήστες επικεντρώνονται στις αντιδράσεις σε κάτι που έχει γραφτεί περισσότερο από το ίδιο το περιεχόμενο. Είναι μια μόδα που έφεραν τα social media και δεν είμαι μεγάλος φαν για κάτι αντίστοιχο εδώ.

Αν σκεφτούμε κάτι που να οδηγεί σε ουσιαστική βελτίωση του φόρουμ τότε ευχαρίστως να το δω.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δε ξέρω τι χρησιμότητα μπορεί να έχουν όλα αυτά όμως, επί της ουσίας πώς θα βελτιώσουν το φόρουμ; τι διαφορετικό θα βλέπουμε αν πχ ένα ποστ αντί για 10 λάικ έχει 5 λάικ και 5 γέλια ή 5 καρδούλες ή ότι άλλο προσθέσουμε;

Γενικά όλα αυτά δημιουργούν μια κατεύθυνση χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε, που οι χρήστες επικεντρώνονται στις αντιδράσεις σε κάτι που έχει γραφτεί περισσότερο από το ίδιο το περιεχόμενο. Είναι μια μόδα που έφεραν τα social media και δεν είμαι μεγάλος φαν για κάτι αντίστοιχο εδώ.

Αν σκεφτούμε κάτι που να οδηγεί σε ουσιαστική βελτίωση του φόρουμ τότε ευχαρίστως να το δω.
Σωστότατος.

varioAthens

Member

Εγω γι' αυτο ειπα περι κουμπακίου ( :bleh: ) "χρησιμο" ποστ... Κατα τα λοιπα, για να μη μοιαζουμε στα σοσιαλ δεν αφαιρεις τελειως το κουμπακι "like" να ξεμπερδευουμε? Επαναστατικο και κοντρα στη φιλοσοφια της εποχης.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Κατα τα λοιπα, για να μη μοιαζουμε στα σοσιαλ δεν αφαιρεις τελειως το κουμπακι "like" να ξεμπερδευουμε? Επαναστατικο και κοντρα στη φιλοσοφια της εποχης.
Mais non!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.738
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
Στέλιος Μίκυ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα