Samion
Member
- Μηνύματα
- 10.490
- Likes
- 9.494
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
1. α ναι..εχεις δικιο..ειδικα το κορυφαιο πιατο της, το ταρταρ ειναι εξαιρετικα πολυπλοκο...πας κρεοπωλη παιρνεις κιμα κι ενα ωμο αυγο στο πιατο..1. Η Γαλλική κουζίνα είναι κατά κανόνα πιο πολύπλοκη και ακριβή.
2.Η Ιταλική κουζίνα..
3.Για πες μας τώρα (πάλι) γιατί τα macaron είναι Ιταλικά να σκάσει το χειλάκι μας
2. αποθεωνεται στον πλανητη για την απλοτητα της.
3. ριξε το γελακι σου..γιατι χωρις την Αικατερινη και την ιταλικη τεχνη θα ετρωγαν ακομα ριζες..
Some have traced its French debut back to the arrival of Catherine de' Medici's Italian pastry chefs whom she brought with her in 1533 upon marrying Henry II of France.[7]
http://en.wikipedia.org/wiki/Macaron