fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πεθαίνω όταν με λέει προδότρα - traditrice αυτός ο άνθρωπος !!!
τσάμπα οι σπουδές...βρε συ μήπως φοίτησες σε άλλη σχολή και έμπλεξαν τα πτυχία?:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:Πεθαίνω όταν με λέει προδότρα - traditrice αυτός ο άνθρωπος !!!
ε τι να κάνουμε..σε πολλά κράτη υπάρχουν οι ορίτζιναλ και οι νεόπλουτοι που διεκδικούν τίτλους και παίρνουν καταφρόνηση..Κι οι φίλοι Μιλανέζοι σας λυπούνται, να είσαι σίγουρος...
Μα ακριβώς επειδή το σπούδασα μετράει η γνώμη μου παραπάνω. :xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:τσάμπα οι σπουδές...βρε συ μήπως φοίτησες σε άλλη σχολή και έμπλεξαν τα πτυχία?:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:
Φυσικά Παρίσι θα σε πάει...Εκεί σίγουρα θα μπορεί να έχει το κεφαλάκι του ήσυχο..γκούχου,γκούχου!!!Σε σχέση ειδικά με τη Ρώμη, που το καμάκι πάει σύννεφο!!!:xmas_cool:Φιλενάδα, τρίτη φορά πάω φέτος στη Ρώμη. ο έρως ήρθε από την Ελλάδα και θα με πάει στο ΠΑΡΙΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:
Δεν ξέρω πώς τους έχεις δει εσύ τους Ρωμαίους, αλλα όσο να το κάνεις το φλέρτ είναι στο αίμα τους...Σε αντίθεση με τους λαλάκιδες...Άντε πάλι, λάθος ευχαριστώ....γεράματα.
Σιγά το καμάκι ρε Σοφία, σιγά....καμάκι στα ζευγάρια? Τόσο λιγούρια δεν τους είδα...
I repeat, στα ζευγάρια δε τη πέφτουν...στις μόνες κοπέλες δε ξέρω, ούτε μόνος πήγα, ούτε κοπέλα είμαι :xmas_wink: Αλλά φαντάζομαι κι όλας...Δεν ξέρω πώς τους έχεις δει εσύ τους Ρωμαίους, αλλα όσο να το κάνεις το φλέρτ είναι στο αίμα τους...Σε αντίθεση με τους λαλάκιδες...
Επίσης, μη ξεχνάς οτι οι Λατίνοι είναι πειρασμός απο μόνοι τους..Οπότε σωστά έπραξε ο φίλος και το πάει το κορίτσι μας Παρίσι!:xmas_biggrin:
ΥΓ: Πάτα και κάνα ευχαριστώ!:xmas_cool:
Δε τη πέφτουν,αλλα φλερτάρουν με το τρόπο τους...I repeat, στα ζευγάρια δε τη πέφτουν...στις μόνες κοπέλες δε ξέρω, ούτε μόνος πήγα, ούτε κοπέλα είμαι :xmas_wink: Αλλά φαντάζομαι κι όλας...