η μητρική του είναι τα βραζιλιάνικα-πορτογαλέζικα πάντως..και το πουλάκι τη γλώσσα των αγγέλων μιλάει?
κοτο-πουλάκι είναι...Αχαχχαχαα κλαίω !
Κορυδαλλος είναι το πουλάκι ;
Έτσι μπράβο. Να κάνουμε και τον έλεγχο των ψήφων.μα η ψήφος σου πού είναι? ψήφισες στην πρώτη σελίδα?
Καλα εκανες και το ελεγξες.Δεν ειχα ψηφισει...φαινεται πηγα πρωτα να κανω το σχολιο και μετα ξεχαστηκα...επανορθωσα ομως τωρα!!Ταπεινα συγνωμη...μα η ψήφος σου πού είναι? ψήφισες στην πρώτη σελίδα?
http://www.mysecretathens.gr/blog/wp-content/uploads/2012/08/capacpa1.jpg
Καλο μου κοριτσι, αν και θεωρω πως στην Ελλαδα εχουμε καλυτερα ζαχαρπλαστεια ως προς τη γευση των γλυκων απο αυτα του Παρισιου.[/IMGA]
http://www.mysecretathens.gr/blog/wp-content/uploads/2012/08/capacpa1.jpg
Από τη φωτογραφία συμπεραίνουμε ότι η πρωτεύουσα της ζαχαροπλαστικής είναι η Αθήνα και μάλιστα το Αιγάλεω εφόσον είναι από ένα συνοικιακό μαγαζί!!!Από μια φωτογραφία θα κρίνουμε;;;;
Ένα θα πω....Ιταλικό παγωτό!!!Και θα σωπάσω..
Οι Γευστικοί κάλυκες των Ελλήνων, είναι συντονισμένοι σε συχνότητες μέσης ανατολής. Τα γλυκά μας θα θέλουμε πάρα πολύ γλυκά (σε σημείο που Ευρωπαίος δε μπορεί να τα αντέξει). Δεν είναι τυχαίο που γνωστή Ελβετική σοκολατοβιομηχανία, στις Σοκολάτες που παράγει για τις αγορές της Ελλάδας και της μέσης ανατολής, χρησιμοποιεί λίγο διαφοροποιημένη συνταγή, με περισσότερη ζάχαρη και αυξημένη θερμοκρασία τήξης.Καλο μου κοριτσι, αν και θεωρω πως στην Ελλαδα εχουμε καλυτερα ζαχαρπλαστεια ως προς τη γευση των γλυκων απο αυτα του Παρισιου.
Την αισθητική τρως εσύ;; Γιατί κάθε φορά που έφαγα παγωτό στη Ρώμη αυτό που ένιωσα δεν είχε να κάνει με αισθητική! Δεν αμφισβητώ τα ωραία γλυκά του Παρισιού...δεν τα έχω δοκιμάσει άλλωστε...Και έφαγα τόση πίτσα και τόση μακαρονάδα στη Ρώμη που πραγματικά το γλυκό ούτε χωρούσε στην κοιλιά μου, ούτε μου έλειψε!!Το παγωτάκι όμως; Πάντα υπάρχει χώρος για παγωτάκι..Και το συγκεκριμένο ήταν βγαλμένο από τον Παράδεισο..γευστικά και όχι αισθητικά..Καλο μου κοριτσι, αν και θεωρω πως στην Ελλαδα εχουμε καλυτερα ζαχαρπλαστεια ως προς τη γευση των γλυκων απο αυτα του Παρισιου.
Οφειλω να παραδεχτω πως η εικονα που παρεθεσε η Φενια δεν ειναι εικονα ενος συγκεκριμενου παριζιανικου ζαχαροπλαστειου αλλα εικονας της πλειονοτητας των εκει ζαχαροπλαστειων.
Οι Γαλλοι στο θεμα διακοσμηση και συσκευασια φαγητου-γλυκου ειναι masters. Ξερουν να πουλαν κουτια και κορδελες οπως κανενας αλλος.
Απεναντιας στη Ρωμη πιο ευκολο ειναι να βρεις χαμενο θησαυρο παρα ζαχαροπλαστειο. Κι αν κατα τυχη ανακαλυψεις ενα στερειται πληρους αισθητικης (οπως και τα παγωτατζιδικα τους).
ε υπερβάλλεις..και το Παρίσι είναι γεμάτο με ωραία παγωτατζίδικα..όπως Amorino (>20 υποκαταστήματα), GROM, Pozzetto κλπ. τυπικά γαλλικά (100% italiani) μαγαζιά που τιμούν το Made in Italy...Γιατί κάθε φορά που έφαγα παγωτό στη Ρώμη αυτό που ένιωσα ..
Χαχαχαχαχαχ προσκυνώ!!ε υπερβάλλεις..και το Παρίσι είναι γεμάτο με ωραία παγωτατζίδικα..όπως Amorino (>20 υποκαταστήματα), GROM, Pozzetto κλπ. τυπικά γαλλικά (100% italiani) μαγαζιά που τιμούν το Made in Italy...