Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
και Άμφισσα
Για τους "όρθιους": Δεν είσαι όρθιος, είναι κάτι σαν Pullman-Sitze με ζώνες όπως έχει σε πλοία ελληνικών νησιών. Κάθεσαι κανονικά αλλά είσαι στη σειρά μαζί με άλους 5-6 χωρίς τραπεζάκι. Δεν ξέρω ποιές εταιρίες τα εφαρμόζουν, αλλά γνωστοί μου στην Ν. Υόρκη έχουν πετάξει έτσι. Άσχημα είναι να πας από πολιτεία σε πολιτεία στις ΗΠΑ με 10 δολλάρια;;; Εκτός και αν θεωρείς και εσύ την πτήση ένα φετίχ....Χαίρομαι που το λες!! Το φανταζόμουν ότι ήταν έτσι, αλλά μια και το λες εσύ σιγουρεύτηκα. Απορώ πού το είδε ο συμφορουμίτης ότι σε πολλές εταιρείες των ΗΠΑ πετάς όρθιος!!!!:xmas_rolleyes:
Και στης Καβάλας. Μάλιστα οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στο χώρο παραλαβής αποσκευών.
[Καλά, εγώ δεν βοήθησα;]Καταλαβαίνω απόλυτα τι θέλει να πει ο Yorgos και το σέβομαι... επειδή όμως δεν είμαστε όλοι Γιώργοι και πολλοί από εμάς ενδιαφέρονται για το πως θα τα ταξιδέψουν και
Ελπίζω να βοήθησα...
Τελικά ή είσαι εντελώς αφελής για να μην πω τίποτε βαρύτερο ή αυτά που λες τα βλέπεις σε ταινίες και νομίζεις ότι γίνονται στην παραγματικότητα... Έχεις επίγνωση τι σαχλαμάρες μας ξεφουρνίζεις? Στην αρχή μας έλεγες μπούρδες περί ορθίων... τώρα το μαζεύεις και φυσικά το κάνεις χειρότερα...Για τους "όρθιους": Δεν είσαι όρθιος, είναι κάτι σαν Pullman-Sitze με ζώνες όπως έχει σε πλοία ελληνικών νησιών. Κάθεσαι κανονικά αλλά είσαι στη σειρά μαζί με άλους 5-6 χωρίς τραπεζάκι. Δεν ξέρω ποιές εταιρίες τα εφαρμόζουν, αλλά γνωστοί μου στην Ν. Υόρκη έχουν πετάξει έτσι. Άσχημα είναι να πας από πολιτεία σε πολιτεία στις ΗΠΑ με 10 δολλάρια;;; Εκτός και αν θεωρείς και εσύ την πτήση ένα φετίχ....
Μα πραγματικά είναι δυναμόν;;; Σα να προσπαθεί να αφοδεύσει σε δημόσια τουαλέτα κάθεται η κοπελιά...μήπως εννοεί αυτα? που έχουμε αναφερει παλιότερα και ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας του Ο'τέτοιου.
Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως λέει κι ο τράβελερ, μάλλον κάτι κάπου πήρε το αυτί σου -ράδιο αρβύλα- και πας να μας το πασάρεις σαν αληθινή πληροφορία, ποντάροντας στο ότι μάλλον δε θα το ξέρουμε. Τέλος πάντων, δε θα με πείραζε να πετάξω με $10 σε εσωτερική πτήση των ΗΠΑ, αλλά όρθια δε θα πετούσα, ούτε εντός ούτε εκτός εισαγωγικών. Φετίχ μπορεί να μη θεωρώ την πτήση, σίγουρα όμως το ταξίδι μου ξεκινά από τη στιγμή που φτάνω στο αεροδρόμιο, επομένως αποφεύγω την ταλαιπωρία όσο μπορώ. Τώρα, έτσι; Το τι έκανα δέκα χρόνια πριν ως φοιτήτρια είναι άλλο θέμα.Για τους "όρθιους": Δεν είσαι όρθιος, είναι κάτι σαν Pullman-Sitze με ζώνες όπως έχει σε πλοία ελληνικών νησιών. Κάθεσαι κανονικά αλλά είσαι στη σειρά μαζί με άλους 5-6 χωρίς τραπεζάκι. Δεν ξέρω ποιές εταιρίες τα εφαρμόζουν, αλλά γνωστοί μου στην Ν. Υόρκη έχουν πετάξει έτσι. Άσχημα είναι να πας από πολιτεία σε πολιτεία στις ΗΠΑ με 10 δολλάρια;;; Εκτός και αν θεωρείς και εσύ την πτήση ένα φετίχ....
Θα ήταν αξιοπερίεργο να βάλουν φυσούνα ή λεωφορείο στο αεροδρόμιο της Καβάλας ή άλλων μικρών ελληνικών αεροδρομίων, όταν το αεροπλάνο παρκάρει πιο κοντά στο αεροδρόμιο απ' ότι παρκάρω εγώ κοντά στο σπίτι μου. Εσύ το απαιτείς βέβαια γιατί πληρώνεις χρυσά τα εισιτήρια της ΟΑ και της Α3. Οι υπόλοιποι δεν το απαιτούμε γιατί φροντίζουμε και κλείνουμε με καλές τιμές;Για το περπάτημα: Σε πολλά ελληνικά αεροδρόμια ενώ πληρώνουμε χρυσά τα εισιτήρια σε Ολυμπιακή/Aegean για πτήσεις εσωτερικού, δεν βάζουν λεωφορείο είτε γιατί δεν έχουν είτε για να γλυτώσουν έξοδα! Το περπάτημα στην Καβάλα και στη Σάμο που έχω ζήσει, δε λέγεται... Δεν θα με πείραζε αν περπατούσα σε πτήση lowcost, αλλά όταν πληρώνω απαιτώ φυσούνα ή τουλάχιστον λεωφορείο!
Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως λέει κι ο τράβελερ, μάλλον κάτι κάπου πήρε το αυτί σου -ράδιο αρβύλα- και πας να μας το πασάρεις σαν αληθινή πληροφορία, ποντάροντας στο ότι μάλλον δε θα το ξέρουμε. Τέλος πάντων, δε θα με πείραζε να πετάξω με $10 σε εσωτερική πτήση των ΗΠΑ, αλλά όρθια δε θα πετούσα, ούτε εντός ούτε εκτός εισαγωγικών. Φετίχ μπορεί να μη θεωρώ την πτήση, σίγουρα όμως το ταξίδι μου ξεκινά από τη στιγμή που φτάνω στο αεροδρόμιο, επομένως αποφεύγω την ταλαιπωρία όσο μπορώ. Τώρα, έτσι; Το τι έκανα δέκα χρόνια πριν ως φοιτήτρια είναι άλλο θέμα.
Θα ήταν αξιοπερίεργο να βάλουν φυσούνα ή λεωφορείο στο αεροδρόμιο της Καβάλας ή άλλων μικρών ελληνικών αεροδρομίων, όταν το αεροπλάνο παρκάρει πιο κοντά στο αεροδρόμιο απ' ότι παρκάρω εγώ κοντά στο σπίτι μου. Εσύ το απαιτείς βέβαια γιατί πληρώνεις χρυσά τα εισιτήρια της ΟΑ και της Α3. Οι υπόλοιποι δεν το απαιτούμε γιατί φροντίζουμε και κλείνουμε με καλές τιμές;
(Είπα να γράφω κι εγώ με πράσινο το όνομα των εταιρειών για να δω τι καταλαβαίνεις όταν το κάνεις... Δεν κατάλαβα τίποτα:xmas_twisted.
Μα καλά, τί σαϊνι είσαι!!! Ρώτησες τον ξερόλα για να δημοσιεύσεις αυτή την φωτογραφία;;; Αν δεν το επιτρέψει ο ξερόλας, πως θα έχουμε όλοι οι άλλοι άποψη εδώ μέσα;;;