Nikos86
Member
- Μηνύματα
- 579
- Likes
- 4.439
Οι πατάτες λείπουν από το κλαμπ, τηλέφωνο για παράπονο στα γκουντις.
Βρε σαμιον που τις βρίσκεις αυτές τις φωτό. Αυτή η κοτολέτα λες και βγήκε από τα μακ είναι οι δε πατάτες και ο πουρές ασχολίαστα. Ε πως να μην μας δουλεύουν μετά. Να την δει ο κουμπαλιμπρε να μας πάρει με τα μακαρόνια πάλι.Κατι σου διαφευγει. Καλη η μπουρδολογια αλλα τα νουμερα ειναι καλυτερα: 38.000 μακ εχει στον κοσμο. Δηλ οχι παντου.
μονο στην Κινα το 10% των εστιατοριων της εχει ιταλικη κουζινα (περιπου 100.000), το 10% της Γαλλιας (17.000), το 13% της Ινδιας (52.000), το 15% των ΗΠΑ (95000). Κ καποιες χιλιαδες σιγουρα στην Ισπανια, δεν υπαρχει στην ερευνα. (Deloitte 2018).
2η χωρα στον κοσμο στην εστιαση με το made in Italy μετα την Κινα κ πανω απο ΗΠΑ. Η Ισπανια αγνοειται μετα την 1η 50αδα..
Λυπαμαι που σε προσγειωνω στον πλανητη που ζεις κ που αγαπα κ προτιμα ιταλικη κουζινα.
Κλεινω με ενα ιταλικο πιατο που σιγουρα θα ξερεις πολυ καλα..
View attachment 453329
ΟΚ είναι επίσημο, η basura είναι περισσότερο σκουπίδι κι από τα Mac, κέρδισες.Κατι σου διαφευγει. Καλη η μπουρδολογια αλλα τα νουμερα ειναι καλυτερα: 38.000 μακ εχει στον κοσμο. Δηλ οχι παντου.
μονο στην Κινα το 10% των εστιατοριων της εχει ιταλικη κουζινα (περιπου 100.000), το 10% της Γαλλιας (17.000), το 13% της Ινδιας (52.000), το 15% των ΗΠΑ (95000). Κ καποιες χιλιαδες σιγουρα στην Ισπανια, δεν υπαρχει στην ερευνα. (Deloitte 2018).
2η χωρα στον κοσμο στην εστιαση με το made in Italy μετα την Κινα κ πανω απο ΗΠΑ. Η Ισπανια αγνοειται μετα την 1η 50αδα..
Λυπαμαι που σε προσγειωνω στον πλανητη που ζεις κ που αγαπα κ προτιμα ιταλικη κουζινα.
Κλεινω με ενα ιταλικο πιατο που σιγουρα θα ξερεις πολυ καλα..
View attachment 453329
Βρε σαμιον που τις βρίσκεις αυτές τις φωτό.
Δαν το πιασατε. Η φωτο φυσικα δεν ειναι απο Ιταλια, ειναι η λατινοαμερικανικη εκδοχη της γνωστης κοτολεττας, απο Μπουενος Αιρες οπου θεωρειται εξαισιο πιατο οπως σε ολη τη λατινικη αμερικη. Οταν δεν εχεις κουζινα παιρνεις τα φωτα σου απο τους μαστερ, λογικο..
Ρε σαμιον. Η φωτογραφία παραπέμπει στην Δόμνα της δεκαετίας του 70.
Ε ναι και της μανας μου ειναι το νοστιμοτερο του κοσμου.Εν τω μεταξύ πήγα για βρώμικο στην παλιά μου γειτονιά και η νοστιμιά ήταν απίστευτη.
Στο μεταξύ η Αργεντινή δεν είναι Λατινική Αμερική, παράρτημα της Ιταλίας είναι όπου πήγαν Ιταλοί, μαγειρεύουν σαπίλες και τις ονομάζουν φαγητό. Και οι σκουπιδοφαγοι τους χρησιμοποιούν ως παράδειγμα .Δαν το πιασατε. Η φωτο φυσικα δεν ειναι απο Ιταλια, ειναι η λατινοαμερικανικη εκδοχη της γνωστης κοτολεττας, απο Μπουενος Αιρες οπου θεωρειται εξαισιο πιατο οπως σε ολη τη λατινικη αμερικη. Οταν δεν εχεις κουζινα παιρνεις τα φωτα σου απο τους μαστερ, λογικο.
Καταλαβαίνεις τι λέω. (ή μπορεί και όχι )Πολύ δύσκολη η κοπή τοματας, συμφωνώ. Για τους Ιταλούς τουλάχιστον.
Καταλαβαινω ότι σε χώρα με κουζίνα της πλάκας έχουν αναγάγει το βράσιμο ζυμαρικών και σερβίρισμα με τυρί σε "κουζίνα". Εντάξει κόβουν τα ζυμαρικά με 22 διαφορετικούς τρόπους, τα ονομάζουν πένε, φαρφάλε, πουτσίνι, μουνίνι, σκατίνι, κομπίνι, απτεωνίνι και κάτι τρέχει στα Άνω Λιόσα, ζυμαρικά είναι. Κι όταν λες "εεεε, συγγνώμη, αυτό μακαρόνια με τυρί δεν είναι, γιατί το πληρώνω 26€;" η απάτη της παγκόσμιας "μαγειρικής" σου λέει "αγαπητέ, δεν κατανοείς την απλότητα;". Μιλάμε για τον Μαέβιους Παχατουρίδη της παγκόσμιας κουζίνας την ώρα που οι Ισπανοί (κι οι Περουβιανοί κι οι Βραζιλιάνοι κλπ κλπ) το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο, από το fusion μέχρι τη μοριακή οι άνθρωποι είναι 50 χρόνια μπροστά κι άλλοι ακόμη τρίβουν τυριά και βάζουν σάλτσα τομάτας στα νιόκι. Αν μιλούσαμε για λογοτεχνία οι Ισπανοί θα ήταν ο Μάριος Βάργκας Λιόσα και οι Ιταλοί κάτι ανάμεσα στη Λένα Μαντά και τον Πάουλο Κοέλιο, που εμπορεύονται "την απλότητα". Καλή είναι η απλότητα, καλά είναι και τα τοστ, και οι φρυγανιές και μια φέτα ψωμί με δυο τρίμματα γραβιέρας πάνω, το Μόλτο κρουασάν και τα δρακουλίνια αλλά να πας σε εστιατόριο και να τα πληρώσεις το λες και "με πιάσαν Κώτσο".Καταλαβαίνεις τι λέω. (ή μπορεί και όχι )
Φαίνεται ενδιαφέρον. Τσίπουρο, κανονικό, από στέμφυλα.Τώρα που θα ξαναέρθεις ζήτα Orujo.
Comprar Aguardiente de Orujo Panizo al mejor precio - En Copa de Balón
Εχθές ήπιαμε αυτό
Orujo Blanco Gallego Artesano - Orujo Gallego en mercagrove.com
Πιο χαρντ κορ κατάσταση. Έπινες μια γουλιά και την αισθανόσουν να κατεβαίνει μέχρι
κάτω στα νύχια σου.
Sorry αλλά μιλάμε σε άλλο μήκος γιατί έχεις μπερδέψει την απλότητα με την προχειρότητα.Καταλαβαινω ότι σε χώρα με κουζίνα της πλάκας έχουν αναγάγει το βράσιμο ζυμαρικών και σερβίρισμα με τυρί σε "κουζίνα". Εντάξει κόβουν τα ζυμαρικά με 22 διαφορετικούς τρόπους, τα ονομάζουν πένε, φαρφάλε, πουτσίνι, μουνίνι, σκατίνι, κομπίνι, απτεωνίνι και κάτι τρέχει στα Άνω Λιόσα, ζυμαρικά είναι. Κι όταν λες "εεεε, συγγνώμη, αυτό μακαρόνια με τυρί δεν είναι, γιατί το πληρώνω 26€;" η απάτη της παγκόσμιας "μαγειρικής" σου λέει "αγαπητέ, δεν κατανοείς την απλότητα;". Μιλάμε για τον Μαέβιους Παχατουρίδη της παγκόσμιας κουζίνας την ώρα που οι Ισπανοί (κι οι Περουβιανοί κι οι Βραζιλιάνοι κλπ κλπ) το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο, από το fusion μέχρι τη μοριακή οι άνθρωποι είναι 50 χρόνια μπροστά κι άλλοι ακόμη τρίβουν τυριά και βάζουν σάλτσα τομάτας στα νιόκι. Αν μιλούσαμε για λογοτεχνία οι Ισπανοί θα ήταν ο Μάριος Βάργκας Λιόσα και οι Ιταλοί κάτι ανάμεσα στη Λένα Μαντά και τον Πάουλο Κοέλιο, που εμπορεύονται "την απλότητα". Καλή είναι η απλότητα, καλά είναι και τα τοστ, και οι φρυγανιές και μια φέτα ψωμί με δυο τρίμματα γραβιέρας πάνω, το Μόλτο κρουασάν και τα δρακουλίνια αλλά να πας σε εστιατόριο και να τα πληρώσεις το λες και "με πιάσαν Κώτσο".
Και μιας που στην κουζίνα δεν υπάρχει αντικείμενο αντιπαράθεσης (το τίποτα δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί στον οργασμό του ουρανίσκου) προτείνω να πάμε στη μουσική, τις τέχνες ή έστω την τηλεόραση για να γελάσουμε τρανταχτά με τους "απλούς". Η μήπως να μιλήσουμε για τη νυχτερινή ζωή στην Ιταλζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ...