chrisbd
Member
- Μηνύματα
- 2.806
- Likes
- 18.121
Ενταξει σταματηστε .. ανεβηκε το ζαχαρο πρωι πρωι..
Χθες έφαγα μια από κει,με καραμελωμένο ψιλό τριμμένο αμύγδαλο από πάνω.Καλημέρα με μια γαστρονομική συμβουλή για πουτίγκα και όχι μόνο για όποιον βρεθεί στην Λάρισα.
Για πουτίγκα και για γλυκά όπως τα έχουμε στο μυαλό μας, τα παλιά, τα κλασσικά, τα καλά, θα πάτε στο ζαχαροπλαστείο Αίγλη.
Κορυφαίο ζαχαροπλαστείο,να κάθεσαι μπροστά παραλία,να σ φέρνει ο σερβιτόρος πάστα φούρνου κ να πληρώνεις 2.5€ αν θυμάμαι καλά (ένα πολύ πολύ χαμηλό ποσό) αξία ανεκτίμητη.Πάστα φούρνου στη Μινέρβα.. Γλυκά κουταλιού στο Πήλιο μόνο συνεταιρισμοι γυναικών σε χωριά πχ Βυζίτσα..
Ελα τωρα! Τι να πει το 12 μπροστά στο Τυρνάβου!Ένα war μεταξύ Λάρισας και Βόλου κα μάθαμε για αγροτοκτηνοτροφικές εργασίες, μαγειρική
και μαλάκωμα σιτεμένης προβατίνας και παζάρι τον Σεπτέμβριο.
Εχθές στην Γαλλία σε ένα φίλο το βράδι μου βγάζει ούζο 12. Ανατρίχιασα. Του βγάζω
Δεκαράκι Τυρνάβου. Ποιό κέρδισε;
Παιδιά η καλύτερη πουτίγκα ever (και οποιος παει ας γραψει να μας πει αν εχω δικιο) είναι σε ενα καφενειο - ζαχαροπλαστείο στον Κορινό, το Κριστάλ. Δεν υπάρχει αυτο το πράγμα. Είναι μερίδα ολοκληρη με καυτη κρεμα απο πάνω που την βαζει εκεινη την ωρα και αν θυμαμαι καλα κοστιζει ενα αστείο ποσό. Έτσι τα χουμε χτίσει τα κορμια, με πουτιγκες και τσιπουρακια.Χθες έφαγα μια από κει,με καραμελωμένο ψιλό τριμμένο αμύγδαλο από πάνω.