• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel War Βόλος vs Λάρισα

Βόλος vs Λάρισα

• Total voters
    33

chrisbd

Member
Το αξάι που λέτε εσείς είναι αυτό που ξέρω εγώ ως αντιπραγματισμό.

Καλή συνέχεια στη συγκομιδή!
Το δικαιωμα ειναι το αξάι .. κρατα ενα ποσοστο 10% ισως και παραπανω της παραγομενης ποσοτητας ή αλλιως πληρωνεις και το κρατας..

Ευχαριστω..

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Εχθές στην Γαλλία σε ένα φίλο το βράδι μου βγάζει ούζο 12. Ανατρίχιασα. Του βγάζω
Δεκαράκι Τυρνάβου. Ποιό κέρδισε;
Σε σχέση με το ούζο 12 θα κέρδιζε και το νερό. Ανεξάρτητα που το δεκαράκι είναι πολύ καλό…

osfialgia

Member
Εχοντας ζησει και στις δυο θα πω οτι αν εισαι πάνω απο 25 δεν τίθεται καν θέμα συγκρισης. Στο μόνο που υπερέχει η Λαρισα ειναι η εστίαση και η νυχτερινή ζωή που και αυτο ειναι θέμα γουστου.
είναι και η πρόσβαση σε υπηρεσίες, σε παροχές υγείας, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο πχ , οι αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ. Σε όλα αυτά υπερτερέι ο Βόλος ή μήπως δεν ενδιαφέρουν τους άνω των 25?

panpan

Member
Σε σχέση με το ούζο 12 θα κέρδιζε και το νερό. Ανεξάρτητα που το δεκαράκι είναι πολύ καλό…
Τι να κάνει κι αυτός ο φίλος μου. Μόνο τέτοιο βρίσκει. Έγώ έχω τις άκρες μου και μου φέρνουν.
Το δεκαράκι, αλλά και το Βολιότικο Αποστολάκη τα θεωρώ μέσα στην πεντάδα των καλύτερων.

8avos

Member
Οταν πέσει το ζάχαρο σας και βρεθείτε Λάρισα,εκτός από χαλβά Φαρσάλων υπάρχει κ πουτίγκα Τυρνάβου.

Βόλο τι να φάμε;

panpan

Member
Πριν χρόνια μετά το σκι στο Πήλιο είπαμε να φάμε. Μετά το φαγητό μας προτείνει να μας φέρει
γιαούρτι με μέλι. Ρωτάω ο αφελής, δικό σας είναι το μέλι; Όχι του εμπορίου. Α! Μάλιστα.
Το γιαούρτι; Όχι.ΦΑΓΕ είναι.
Τον λογαριασμό παρακαλώ.
Τουλάχιστον ήταν ειλικρινής.
Κάπου στο Πήλιο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.623
Μέλη
39.360