THALIAL
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γαλλία-Ελβετία
Προσπαθώ να αγοράσω το megavolotea και κολλάει η ιστοσελίδα!
Πιστωτική βάζω και μαυρίζει το site.
Ok, την αγόρασα βάζοντας χρεωστική και την πήρε αμέσως!
Προσπαθώ να αγοράσω το megavolotea και κολλάει η ιστοσελίδα!
Πιστωτική βάζω και μαυρίζει το site.
Ευχαριστώ τα κατάφερα αφού έβαλα τη κάρτα στο τρόπο πληρωμής ως προκαθορισμένη. Ευχαριστώ πολύ.Σημαίνει να έχεις προκαθορίσει μία κάρτα στη σελίδα/εφαρμογή της Volotea, ώστε όταν κάνεις κάποια αγορά, κατα τη πληρωμή να εμφανίζει αυτόματα το σύστημα ως επιλογή αυτή τη κάρτα για πληρωμή.
Νομιζω οτι θα εισαι οκ. Αυτα τα screenshots θα εχω κι εγω σε μια εβδομαδα.Παιδιά έκανα τσεκίν για αυριανή πτήση και στα boarding passes αναφέρεται ότι δικαιούμαστε μόνο μια μικρή τσάντα (τύπου σχολική), ενώ την κράτηση την κάναμε πριν τις 8/06.
Τι κάνω; Έκανα απλά screenshot την κράτησή μας να φαίνεται ημερομηνία, καθώς και το σημείο στο νέο κανονισμό που φαίνεται η εξαίρεση για όσους επιβάτες έκλεισαν πριν τις 8/06. Αλλά έχω ένα άγχος.
(προσωπικά backpack θα πάρω ούτως ή άλλως, απλά μεγαλύτερο, η φίλη μου όμως θα πάρει σίγουρα βαλιτσάκι)
Μπορείς να παραθέσεις τα ψιλά γράμματα των όρων;Διαβάσατε τα ψιλά γράμματα στους όρους; Τρέξαμε να γίνουμε Megavolotea και θα πρέπει τώρα μαζί με τη δωρεάν 10κιλη αποσκευή να παραδίδουμε στο γκισέ και ενα μπιτονάκι με 5 λίτρα καύσιμο για να γεμίζουν τα αεροπλάνα. Εμ τι περιμέναμε, προνόμια με 10€;
Τα παρέθεσα, μπιτονακι με καύσιμα. Θα το βρεις στη κατηγορία καχυποψία για τις low cost, στην υποκατηγορία χιούμορ...Μπορείς να παραθέσεις τα ψιλά γράμματα των όρων;
Μεγάλη η κουβέντα για τις low cost.Τα παρέθεσα, μπιτονακι με καύσιμα. Θα το βρεις στη κατηγορία καχυποψία για τις low cost, στην υποκατηγορία χιούμορ...
Επικρατεί λανθασμένη άποψη στον πολύ κόσμο για τις low cost, όσοι γράφουμε και παρακολουθούμε αυτό το φόρουμ ξέρουμε ότι αυτές οι απόψεις είναι εντελώς λάθος.Μεγάλη η κουβέντα για τις low cost.
Η αγορά ευτυχώς είναι ελεύθερη και χρησιμοποιεί ο καθένας τις υπηρσίες της εταιρείας που επιθυμεί.