• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

tips για ιταλία

ioannamark

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
γερμανία-βαυαρία
καλημέρα
είμαι η Ιωάννα και ενδιαφέρομαι να πάω ιταλία,να κάνω το ιταλικό πανόραμα με το σύζυγό μου.Έψαξα πολλά sites και πρακτορεία και φαντάζομαι ότι για πρώτη φορά καλύτερα θα ήταν με group.Είδα κάποιες προσφορές για Ρώμη,Φλωρεντία,Σιένα,Βενετία.
Το πιο φτηνό πακέτο ήταν στα 590+φόροι.Τώρα βγαίνει έτσι 1500 ευρώ μόνο για τα εισιτήρια.
Από την άλλη θα προτιμούσα πακέτο που να είχε και Σαν Τζιμινιάνο,Λούκα,Γκάρντα,Μιλάνο,Λίμνη Κόμο.Η να πήγαινα και σε κανα outlet όπως to Barberino.:p
Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει με τιμές η πρακτορείο;

_antonis_

Member
Οπότε το θέμα δεν είναι ''tips για Ιταλία'' αλλά ''πρακτορείο για Ιταλία''...

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Το μεγαλύτερο Tip που έχω να σου δώσω είναι παράτα το πρακτορείο και ξεκινήστε οι δυό σας. Και το κόστος θα σας έρθει στο μισό και τα πράγματα που εσείς θα θέλετε να δείτε θα δείτε με την άνεσή σας. Στο φόρουμ θα βρεις εκατοντάδες τιπς και πολλά ενδιαφέροντα άρθρα για την Ιταλία.
Σημείωσε όμως ότι σε μια εβδομάδα ΔΕΝ προλαβαίνεις να τα κάνεις όλα. Πρέπει λοιπόν να επικεντρωθείς είτε στο βορρά, Μιλάνο-Λίμνες- Outlets, είτε αλλού. Ένας καλός συνδυασμός για μια εβδομάδα θα ήταν Ρώμη-Φλωρεντία ή Βενετία-Φλωρεντία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα