North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Οχι απλα αποτυχια, παμε για φιασκο 2η χρονια.Βάσει ποιών κριτηρίων συμπεραίνεις ότι αποτύχαμε?
Κι εδώ είναι λίγο αλαλούμ. Δεν έχει έρθει ειδοποίηση για την 87 χρονη μάνα μου , ούτε σε μένα που. Οι παππουδες δεν εχουν καλυφθει με εμβολια, μολις χθες η μανα μου πηρε σειρα να κανει εμβολιο σε ενα μηνα.
Μεσα στην 20αδα απο Ευρωπη μονο Νορβηγοι, Δανοι και Φινλανδοι. Σκιζουν γενικα οι Ευρωπαιοι στην αντιμετωπιση της πανδημιας
Παντως δεν νομιζω να φταιει η κυβερνηση, ειναι επειδη οι Ελληνες καθονται πιο πολυ στα παγκακια απο τους υπολοιπους. Αυτο θα ειναι λογικα, δεν εξηγειται αλλιως!
Φαντάζομαι ρωτάς για την Ελλάδα ,αν και το είπα συνολικά ευρωπαϊκά.Βάσει ποιών κριτηρίων συμπεραίνεις ότι αποτύχαμε?
Η δικη μας προτεινε να μη χρησιμοποιουνται τα ΜΜΜ για να παει καποιος στη δουλεια αλλα να περπαταει, πχ Πετιστερι- Πειραιας. Τα ξεχασες?
Πώς γίνεται; Στην Ισπανία γίνονται στην τύχη οι εμβολιασμοί; Δεν υπάρχει ηλικιακό κριτήριο;Κι εδώ είναι λίγο αλαλούμ. Δεν έχει έρθει ειδοποίηση για την 87 χρονη μάνα μου , ούτε σε μένα που
είμαι 62 αλλά ήρθε ειδοποίηση στην 61 χρονών γυναίκα μου.