Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ε ψιλοκόκκινα είναι απ' έξω τα κρεμμύδια, άμα ποτιστούν κ σε καμία σάλτσα, μια χαρά γίνονται σαν τη φωτογραφία σουΚόκκινα κρεμμύδια; Όχι.
Ε ψιλοκόκκινα είναι απ' έξω τα κρεμμύδια, άμα ποτιστούν κ σε καμία σάλτσα, μια χαρά γίνονται σαν τη φωτογραφία σουΚόκκινα κρεμμύδια; Όχι.
Είπα να μην πω το προφανές. Αν είναι αυτό εγώ κέρδισα να ξέρετε γιατί το σκέφτηκα πρώτηΠαντζάρια?
Και βέβαια είναι παντζάρια. Με σκορδαλιά, λάδι και ξίδι.Παντζάρια?
Ε ήσουν ψαρωτικος, είπα κ γω θα είναι κάτι πολύ περίεργο...Και βέβαια είναι παντζάρια. Με σκορδαλιά, λάδι και ξίδι.
Τη φωτογραφία την τράβηξα πριν αρκετές μέρες, και την είδα ξαφνικά πριν λίγο και αναρωτιόμουν τι γκουρμέ ήταν αυτό και που το βρήκα. Μετά θυμήθηκα!
Καλά, έμοιαζε αυτό το πιάτο με παντζάρια;Ε ήσουν ψαρωτικος, είπα κ γω θα είναι κάτι πολύ περίεργο...
Ε ναιΚαλά, έμοιαζε αυτό το πιάτο με παντζάρια;
Κι εγώ για παντζάρια έλεγα μόλις τα είδα.
Εγώ σας έβαλα κάτι εύκολο.Κι εγώ για παντζάρια έλεγα μόλις τα είδα.
Στο ένα πιάτο ίσως έχει ένα υπόλοιπο από παστουρμά, η κάποιο αλλαντικό.( Χαμον)Πλάκα κάνω, δεν περιμένω απάντηση. Άλλωστε ούτε εγώ θυμάμαι.
Ούτε συζήτηση! Τα τρώγω αυτά, αλλά μόνο μια φορά τα πέντε χρόνια. Όμως είπα: δε θυμάμαι τι έτρωγα το καλοκαίρι που μας πέρασε.Στο ένα πιάτο ίσως έχει ένα υπόλοιπο από παστουρμά, η κάποιο αλλαντικό.( Χαμον)
Άμα δεν θυμάσαι άσε τον πανπαν να σου πει! Τι επιμένεις?Ούτε συζήτηση! Τα τρώγω αυτά, αλλά μόνο μια φορά τα πέντε χρόνια. Όμως είπα: δε θυμάμαι τι έτρωγα το καλοκαίρι που μας πέρασε.