paefstra
Member
Τωρα σοβαρα, θεωρεις ελιτ τον ΣΙΑΝΙΔΗ? Και πιστευεις οτι ενοχλειται κανεις που δεν ηταν παρεακι Πρωτοχρονιατικα με τετοιους ξοφλημενους τυπους?Μην ανησυχεις αλλα η ελιτ τα ιδια κανει και εδω απ' οτι εχω ακουσει, (κατι παρταρες σε βιλες με παρα πολυ κοσμο) αλλα και να μην το ειχα ακουσει θα το υπεθετα. Τα 300 ευρω προστιμο βλεπεις δεν ειναι το ιδιο αποτρεπτικα για τον γιο του Μελισσανιδη και το ιδιο για εναν μισθωτο των 800 ευρω. Ενταξει δεν ειναι πρακτικο υποθετω να μπαινει προστιμο ως ποσοστο του εισοδηματος σου αλλα σιγουρα θα ηταν πιο δικαιο. Εαν μαλιστα κουνανε και το δαχτυλο και μιλανε για υπευθυνοτητα στους υπολοιπους που καθομαστε στα σπιτια μας το κατανταει ακομα πιο ενοχλητικο. Και ναι ειναι μεμπτο οταν οι υπολοιποι δεν μπορουνε να το κανουν! Ενταξει τελεια κοινωνια δεν υπαρχει, ταξικοτητα ειτε με μετρα ειτε χωρις μετρα παντα θα υπαρχει και εγω προσωπικα δεν το χρεωνω στην κυβερνηση πως ο Τσιτσιπας ή ο Κωστοπουλος ή δεν ξερω γω και ποιος αλλος πηγε Ντουμπαι, (ενταξει δεν ειμαι και παραλογος). Αλλα απο την αλλη μου φαινεται και απολυτως λογικη και η ενοχληση του κοσμου με την τοση κλεισουρα που εχουμε φαει!