thalia tsif
Member
Δεν μας νοιάζει που πήγε αυτός,αλλά το να πάμε κι εμείς,,Αν δεν πήγαινε στο Ντουμπάι αυτός που μας ξεβλάχεψε και καλά ούτε που θα ασχολούμασταν.....
Last edited by a moderator:
Δεν μας νοιάζει που πήγε αυτός,αλλά το να πάμε κι εμείς,,Αν δεν πήγαινε στο Ντουμπάι αυτός που μας ξεβλάχεψε και καλά ούτε που θα ασχολούμασταν.....
Ορθως εισαι βεβαιος γιατι ολα τα σωματεια που εκπροσωπουν ολες τις παραταξεις στην Ελλαδα ειναι με επισημες ανακοινωσεις υπερ των ανοιχτων σχολειων με τεστ.Κοίταξε να δεις τι γίνεται στο εξωτερικό...Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα γινόταν ποτέ κάτι ανάλογο στην Ελλάδα...'
.... εγώ πάντως μένω στο Κιάτο.... απ'το 2001 !
Η Πρωτοχρονια με παρεακι την πινακοθηκη των ηλιθιων ειναι αρκετη τιμωρια, κατα τη γνωμη μου. Για τιμωρια επρεπε να μεινουν εκει κι αλλο.Οπότε όλοι όσοι φεύγουν για απλό ταξίδι αναψυχής ή δεν συντρέχει κάποιος απ'τους παραπάνω λόγους, πρέπει να τιμωρηθεί όπως προβλέπεται.
Ναι κατανοητό αυτό, αλλά η ένστασή μου είναι στο πώς μπορεί να φύγει κάποιος από Ελλάδα στην παρούσα φάση, όχι αν θα τον δεχτεί η Χ, Ψ χώρα.
ποια είναι η Κατερίνα Λιόλιου by the way;
66-40 = 26 = Κατερίνα Λιόλιου = φωνάραποια είναι η Κατερίνα Λιόλιου by the way;
Όσον αφορά τη δική μου τοποθέτηση ούτε κατηγορώ ούτε ζηλοφθονώ κανέναν. Απλά απορώ με ορισμένα πράγματα που ισχύουν.Και για το Ντουμπάι, μας πείραξε το ότι βρήκαν τον τρόπο να διασκεδάσουν ενώ εδώ δε μπορούσαμε, αλλά που το μεμτό σε αυτό;; Τα ίδια γίνονται και στην Αίγυπτο και στο Μεξικό και στη Τανζανία και στη Βραζιλία. Από την στιγμή που υπάρχουν χώρες που το προσφέρουν αυτό, θα κατηγορήσουμε αυτούς που το έκαναν ή απλά ζηλοφθονούμε που δεν μπορούσαμε να το κάνουμε και εμείς;
Αν εφαρμοστούν όντως αυτά από τις αρμόδιες αρχές και από τους ταξιδιώτες, τότε πάσο. Αν όχι, υπάρχει θέμα.Όσοι γυρίζουν πίσω πρέπει να έχουν PCR αρνητικό και υποβάλλονται σε rapid στο αεροδρόμιο και μπαίνουν σε καραντίνα 3 μέρες. Τι άλλο δηλαδή;
Μην ανησυχεις αλλα η ελιτ τα ιδια κανει και εδω απ' οτι εχω ακουσει, (κατι παρταρες σε βιλες με παρα πολυ κοσμο) αλλα και να μην το ειχα ακουσει θα το υπεθετα. Τα 300 ευρω προστιμο βλεπεις δεν ειναι το ιδιο αποτρεπτικα για τον γιο του Μελισσανιδη και το ιδιο για εναν μισθωτο των 800 ευρω. Ενταξει δεν ειναι πρακτικο υποθετω να μπαινει προστιμο ως ποσοστο του εισοδηματος σου αλλα σιγουρα θα ηταν πιο δικαιο. Εαν μαλιστα κουνανε και το δαχτυλο και μιλανε για υπευθυνοτητα στους υπολοιπους που καθομαστε στα σπιτια μας το κατανταει ακομα πιο ενοχλητικο. Και ναι ειναι μεμπτο οταν οι υπολοιποι δεν μπορουνε να το κανουν! Ενταξει τελεια κοινωνια δεν υπαρχει, ταξικοτητα ειτε με μετρα ειτε χωρις μετρα παντα θα υπαρχει και εγω προσωπικα δεν το χρεωνω στην κυβερνηση πως ο Τσιτσιπας ή ο Κωστοπουλος ή δεν ξερω γω και ποιος αλλος πηγε Ντουμπαι, (ενταξει δεν ειμαι και παραλογος). Αλλα απο την αλλη μου φαινεται και απολυτως λογικη και η ενοχληση του κοσμου με την τοση κλεισουρα που εχουμε φαει!Και για το Ντουμπάι, μας πείραξε το ότι βρήκαν τον τρόπο να διασκεδάσουν ενώ εδώ δε μπορούσαμε, αλλά που το μεμτό σε αυτό;; Τα ίδια γίνονται και στην Αίγυπτο και στο Μεξικό και στη Τανζανία και στη Βραζιλία. Από την στιγμή που υπάρχουν χώρες που το προσφέρουν αυτό, θα κατηγορήσουμε αυτούς που το έκαναν ή απλά ζηλοφθονούμε που δεν μπορούσαμε να το κάνουμε και εμείς;