panpan
Member
Η συζήτηση πάντα ήταν ότι υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζετε σωστά η λάθος.Η συζήτηση δεν ήταν ποτέ έχουμε ένα πρόβλημα που πρέπει να το διαχειριστούμε αλλά στο αν υπάρχει πρόβλημα,
Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι είναι προαιρετικό. Όσοι εδώ υποστηρίζουν το αντίθετο τους θέλω υποψήφιους στις επόμενες εκλογές.Γιατι ειναι 40% με 50 % αυτοι που δεν κανουν εμβολιο. Αν το κανουν υποχρεωτικο και συνεχισουν να αρνουνται θα πρεπει να τους απολυσουν οι ιδιοι που μεχρι λιγο καιρο προσελαμβαναν αστυνομικους αντι για ιατρικο προσωπικο και τωρα θελουν να επιταξουν ιδιωτες γιατρους.
Όλη η κουβέντα έγινε γιατί ενώ ερώτησα αν απολύθηκε ο εκπαιδευτικός γιατί γνώριζε ότι ήταν
άρρωστος και συνέχισε να διδάσκει, ψευδώς μου είπαν ότι απολύθηκε γιατί αρρώστησε.
Στην δεύτερη ερώτηση αν απολύθηκε γιατί γνώριζε τότε μου απαντήθηκε ναι.
Αν εδώ μέσα υπάρχουν υποστηρικτές του να απολύετε κόσμος γιατί μόνο και μόνο αρρώστησαν, θέλω να τους ευχαριστήσω που με διέγραψαν από φίλο τους στο φβ.
Φαντάσου ένας γιατρός που δουλεύει σε χώρο εργασίας με ασθένειες πχ φυματίωση κολλήσει από
ασθενή και αυτός ο γιατρός θα πρέπει να πάει στο σπίτι του.
Υγ.
Άσχετο.
Νίκο κάποια στιγμή θα σου στείλω πμ για τον Ολυμπιακό να γελάσουμε.
Τώρα πάω να ξαπλώσω να αποφύγω την μόλυνση από φυματίωση μην τυχόν και απολυθώ από
το ταμείο ανεργίας που δεν παίρνω.
Ξέχασα , έχω κάνει εμβόλιο για την φυματίωση. Μαντού νομίζω το λένε, ή κάπως έτσι.