Borealis
Member
Η τρως την γάτα ή σε τρώει το όρνεο (σε αυτή την περίπτωση δυστυχώς δεν υπήρχε γάτα, μόνο το όρνεο)
Σουδάν, Κάρτερ
Έτοιμη ήμουν πριν λίγο να στήσω χορό στην παλιά πόλη του Γκντανσκ ακούγοντας ξαφνικά τον ζορμπά! Απιστευτο συναίσθημα να βρίσκεσαι τόσο μακριά, ξένος μεταξύ ξένων, και να νιώθεις έστω και για ένα λεπτό τόσο κοντά την πατρίδα...Μπαινω στο φορουμ και διαβαζω λιγο και μετα σκεπτομαι...κανεις εδω δεν τραγουδα..κανενας δεν χορευει...
Είμαι απελπιστικά παράφωνος.κανεις εδω δεν τραγουδα.
Και χορεύω άσχημα σαν τον ρόμποκοπ.Τι μου θύμισες τώρα!!κανενας δεν χορευει.
Με βάζεις σε απόσταση.Κυριε Παν Παν,
Ασε μην το πεις, το κατάλαβα, ψήφισες ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.Ξέρει κανείς αν οι ζωοτροφές κάνουν κακό στους ανθρώπους? Ενδιαφέρομαι να δοκιμάσω.
Το ίδιο κ ο Τσίπρας!! Πιστόλα σε 3,5 μύρια ΟΧΙ μονο ο μεγάλος Άλεξ θα έδινε!! ΑΣΕ φιλέ κ ειχα ονειρο να γινω 45αρης συνταξιουχος με εφαπαξ κ μου χάλασαν τα όνειρα οι κακοί ξένοι,τοκογλύφοι,δανειστες που απειλουν την εθνική κυριαρχία μας!Ασε μην το πεις, το κατάλαβα, ψήφισες ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.
Μην τα διαβάζεις, ο Yorgos γράφει με μοναδικό, εκπληκτικό τρόπο και εύχομαι να μην τον πτοούν αυτά.Προσεχε τι γραφεις. Σταματα το τρολαρισμα, δεν προκαλει γελιο, εξοργιζει μονο. Τελείωσε το εδω, δεν μπορω να διαβαζω τετοια πραγματα.