chrisbd
Member
Τελειώνουν και αυτές.... αλλά μην ανησυχείτε κάποιος απο Λατινική Αμερ. μεριά μας κρατά αποθέματα...
Κάτι τρέχει με τις ζωοτροφές στη Γερμανία πάντως γιατί θυμάμαι μαι συνέντευξη των αφων Κατσιμίχα που έλεγαν ότι στο Βερολίνο επί μήνες έτρωγαν σκυλοτροφές χωρίς να το ξέρουν και ήταν φτηνότατες και νοστιμότατες.Ξέρει κανείς αν οι ζωοτροφές κάνουν κακό στους ανθρώπους? Ενδιαφέρομαι να δοκιμάσω.
Νομιζαν οτι η φωτο του σκυλου ηταν για ντεκορ?... Ιδιες τροφες κυκλοφορουν κι εδω. Δεν παθαινεις απολυτως τπτ. Οι ελεγχοι μονο δεν ειναι τοσο αυστηροι και οι οποιες επιπτωσεις θα φανουν μονο σε μακροχρονια χρηση. Και η καλυτερη σκυλοτροφη, πολυ πιο ακριβη πχ απο χοιρινο, ειναι αηδιαστικη σε γευση και οσμη για νορμαλ ουρανισκο και μυτη...επί μήνες έτρωγαν σκυλοτροφές χωρίς να το ξέρουν...
Δεν το δεχομαι σε καμμια περιπτωση. Εχω ψωνισει απο τη Γερμανια πολλες φορες, εντελως αλλα ραφια, εντελως αλλη σημανση των προιοντων. Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση "λαθους" πλην ηλιθιοτητας. Φυσικα και υπαρχουν συνανθρωποι μας που τρεφονται με ζωοτροφες η με σκουπιδια. Καθαρά για οικονομικους λογους η επιβιωσης. Δεν καταλαβαινω τι ντροπη ειναι στο να το λες αμα σε ρωτούν.Δεν έχουν φωτό σκύλου πάνω. Είναι σε χάρτινες συσκευασίες τύπου κρουασανάκια 7 days...
Eμην το δέχεσαι, εγώ στην Αυστρία δεν ήθελα πολύ να την πατήσω πριν κάμποσα χρόνια με μπισκοτάκια για σκύλους στο 21ο bezirk (δεν το άνοιξα για να ξέρω πώς μυρίζει, αλλά η συσκευασία ήταν πάουερ κι αντί για σκυλάκια απέξω μόνο τις βιταμίνες έγραφε). Στη συνέντευξη που σου λέω, ήταν με το Χρλστο Νέζο (τι με βάζεις και θυμάμαι) στο Βερολίνο κι έκαναν βόλτες στα μαγαζιά, μπήκαν μέσα σε ένα και θυμήθηκαν το περιστατικό.Δεν το δεχομαι σε καμμια περιπτωση. Εχω ψωνισει απο τη Γερμανια πολλες φορες, εντελως αλλα ραφια, εντελως αλλη σημανση των προιοντων. Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση "λαθους" πλην ηλιθιοτητας. Φυσικα και υπαρχουν συνανθρωποι μας που τρεφονται με ζωοτροφες η με σκουπιδια. Καθαρά για οικονομικους λογους η επιβιωσης. Δεν καταλαβαινω τι ντροπη ειναι στο να το λες αμα σε ρωτούν.
Η εμπειρια σου δεκτη. Ο καθενας λεει οτι θελει. Αυτη που ανεφερες οτι ετρωγαν για μηνες κατα "λαθος" σκυλοτροφες ειναι μια μεγαλη μπούρδα. Καλυτερα να εντυπωαιασεις με ενα τραγουδι, με εργο παρα με μπουρδες. Εκαστος βεβαια εχει καθε δικαιωμα να λεει οτι θελει και να αχολιαζει. Να μην μακρυγορω κιολας γιατι αυξανω την πιθανοτητα μπουρδοσυζητησης. Παρεπιπτοντως μου ειναι αντιπαθεστατοι οι συγκεκριμενοι λογω λογων και πραξεων τους.Eμην το δέχεσαι, εγώ...
Το καταλάβαμε ότι σου είναι αντιπαθέστατοι πριν καν το πεις, χαχαχα! Δεν ξέρω που αναφέρεσαι αλλά από καλλιτεχνικής άποψης μια χαρά συμπαθέστατοι μου είναι και γι'αυτό τους κρίνω. Τώρα για το αν έτρωγαν για μήνες ή έτυχε να φάνε και κανα δυο φορές σκυλοτροφή δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα. Πάντως όντως μερικές δεν πολυ φαίνονται...Η εμπειρια σου δεκτη. Ο καθενας λεει οτι θελει. Αυτη που ανεφερες οτι ετρωγαν για μηνες κατα "λαθος" σκυλοτροφες ειναι μια μεγαλη μπούρδα. Καλυτερα να εντυπωαιασεις με ενα τραγουδι, με εργο παρα με μπουρδες. Εκαστος βεβαια εχει καθε δικαιωμα να λεει οτι θελει και να αχολιαζει. Να μην μακρυγορω κιολας γιατι αυξανω την πιθανοτητα μπουρδοσυζητησης. Παρεπιπτοντως μου ειναι αντιπαθεστατοι οι συγκεκριμενοι λογω λογων και πραξεων τους.
Δεν είναι κακές οι γάτες...παρεξηγημένο φαγητό.Πάντως η Whiskas της Αδέσποτης που ταϊζω βρωμάει και ζέχνει. Η Friskies βρωμάει λιγότερο. Δεν νομίζω να έτρωγα. Η γάτα θα είναι πιο νόστιμη.