tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Βασικα πηγαινε σε εναν συνδεσμο του ΠΑΟΚ και ζητα να σου φερουν μια.
Τι ρωτησες εσυ μανιτσα? Ουτε που ειδα... Απλα φυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν... χοχοχο !!!excuse me αλλα απαντηση δεν πηρα για το αμαξι ....μπαινω και κατω απο τις κουπες παοκ και συγχιζομαι....(και γω σας αγαπω συμφορουμιτες παοκια μου, μην με δερνετε ακομα)
ας μου απαντησει καποιος χριστιανος πριν σκασω τα λεφτουδακια μου
αντι για απαντηση ...ειδα το σεντονι της βαριο
Ποια ειναι η ερωτηση σου;excuse me αλλα απαντηση δεν πηρα για το αμαξι ....μπαινω και κατω απο τις κουπες παοκ και συγχιζομαι....(και γω σας αγαπω συμφορουμιτες παοκια μου, μην με δερνετε ακομα)
ας μου απαντησει καποιος χριστιανος πριν σκασω τα λεφτουδακια μου
αντι για απαντηση ...ειδα το σεντονι της βαριο
Το παιζεις Αγιος Βασιλης; Κατι για αμαξια λεει. Αν ειναι καν' της ενα δωρο.Τι ρωτησες εσυ μανιτσα? Ουτε που ειδα... Απλα φυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν... χοχοχο !!!
Δες στο εγχειριδιο του αυτοκινητου ποσα grCO2/Km λεει. Αν ειναι απο 91 και πανω καλα κανεις και πληρωνεις. Λογικα ειναι 99γρΠρος τους αρρενες του φορουμ
εχω το citroen c3 diesel 1380 cc
φετος για πρωτη φορα θα πληρωσω τελος κυκλοφοριας 89 ευρω..ωστοσο ειδα σε διαφημισεις του ρενο κλιο και του οπελ corsa οτι δεν πληρωνουν τελη.
Γιατι ?Ειναι ομοιων κυβικων και πετρελαιο και τα 3...εχει να κανει με τους ρυπους?εκπεμπουν λιγοτερους τα αλλα 2?
παντως τα εχω παρει στο κρανιο
αυτο και πολυ ειναι:Το παιζεις Αγιος Βασιλης; Κατι για αμαξια λεει. Αν ειναι καν' της ενα δωρο.