• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Βασικα πηγαινε σε εναν συνδεσμο του ΠΑΟΚ και ζητα να σου φερουν μια.

HummingBird

Member
Το είδα το official store αλλά έχει μεταφορικά όσο και η κούπα. Αν δεν βρω αλλού θα πάρω από εκεί.
Σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ; Ρε μη με δείρουνε.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν χρειάζεται να πας στα γραφεία του συνδέσμου. Πάρτους ένα τηλέφωνο ζήτα μια κούπα και δώστε ραντεβού κρυφά σε ένα δασάκι να κάνετε την ανταλλαγή...Τηλ : 210-5231416 & 6976 870968

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
excuse me αλλα απαντηση δεν πηρα για το αμαξι ....μπαινω και κατω απο τις κουπες παοκ και συγχιζομαι:p....(και γω σας αγαπω συμφορουμιτες παοκια μου, μην με δερνετε ακομα)
ας μου απαντησει καποιος χριστιανος πριν σκασω τα λεφτουδακια μου
αντι για απαντηση ...ειδα το σεντονι της βαριο

varioAthens

Member
excuse me αλλα απαντηση δεν πηρα για το αμαξι ....μπαινω και κατω απο τις κουπες παοκ και συγχιζομαι:p....(και γω σας αγαπω συμφορουμιτες παοκια μου, μην με δερνετε ακομα)
Τι ρωτησες εσυ μανιτσα? Ουτε που ειδα... Απλα φυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν... χοχοχο !!! :icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ποια ειναι η ερωτηση σου;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Προς τους αρρενες του φορουμ
εχω το citroen c3 diesel 1380 cc
φετος για πρωτη φορα θα πληρωσω τελος κυκλοφοριας 89 ευρω..ωστοσο ειδα σε διαφημισεις του ρενο κλιο και του οπελ corsa οτι δεν πληρωνουν τελη.
Γιατι ?Ειναι ομοιων κυβικων και πετρελαιο και τα 3...εχει να κανει με τους ρυπους?εκπεμπουν λιγοτερους τα αλλα 2?
παντως τα εχω παρει στο κρανιο

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τι ρωτησες εσυ μανιτσα? Ουτε που ειδα... Απλα φυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν... χοχοχο !!! :icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool:
Το παιζεις Αγιος Βασιλης; Κατι για αμαξια λεει. Αν ειναι καν' της ενα δωρο.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
παταω το κουμπι μεταφορας χρηματων για το τελος κυκλ. απο τη winbank της πειραιως ...στο τσακ με προλαβαινετε..χοχοχο

οχι οκ περιμενω

πειτε ρε με σκασατε..κανεις δεν εχει ενα κλιο ή ενα κορσα να μου πει?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Προς τους αρρενες του φορουμ
εχω το citroen c3 diesel 1380 cc
φετος για πρωτη φορα θα πληρωσω τελος κυκλοφοριας 89 ευρω..ωστοσο ειδα σε διαφημισεις του ρενο κλιο και του οπελ corsa οτι δεν πληρωνουν τελη.
Γιατι ?Ειναι ομοιων κυβικων και πετρελαιο και τα 3...εχει να κανει με τους ρυπους?εκπεμπουν λιγοτερους τα αλλα 2?
παντως τα εχω παρει στο κρανιο
Δες στο εγχειριδιο του αυτοκινητου ποσα grCO2/Km λεει. Αν ειναι απο 91 και πανω καλα κανεις και πληρωνεις. Λογικα ειναι 99γρ

chrisbd

Member
Όπως λέει και ο tripakias απο 91-99 γρ CO2 πάει επι 0,9 άρα για να πληρώνεις 91 ευρώ πρέπει να εκπέμπεις γύρω στα 100 γρ... οπότε ρυπαίνεις και πρέπει να πληρώσεις ενώ πρώτα δεν ρύπανες...μήπως το πουλάς;;; ....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios