panpan
Member
Τι σ έπιασε και γράφεις αποσπάσμστα από την παλαιά διαθήκη;
Ειπα να τη διαβασω μπας και ξαναγινω χριστιανος αλλα δεν. Ειμαι ακαρθατος, εφαγα γουρουνι και λαγο και καμηλα και στρουθοκαμηλο και ολα τα μαλακια. Για να καθαρισω λεει πρεπει να σφαξω ενα βοδι ή ενα κατσικι (ενα ζωντανο τελοσπαντων) και ραντισω με το αιμα του κατι που δεν θυμαμαι.Τι σ έπιασε και γράφεις αποσπάσμστα από την παλαιά διαθήκη;
Εγώ το πρόσεξα συτό και δεν είμαι ακάρθατηΕιμαι ακαρθατος, εφαγα... και στρουθοκαμηλο
Ασ' τα αυτα. Εχεις ξεσκιστει στους παστουρμαδες, στα πτογυρα και τα κνηγια. Ακαθαρτη εισαι.Εγώ το πρόσεξα συτό και δεν είμαι ακάρθατη
παντα προθυμος να βοηθησεις ευχαριστω αλλα απο θεσνικη δεν με βολευει να χρησιμοποιησω τα λιγοστα μου μιλια.Γενικά Ιορδανία να πας, σκέψου έχει και λίγα μίλια αλλά οι φόροι είναι στο θεό! Το καλύτερο είναι συνδυασμός, Να πετάξεις προς Αμμάν και να επιστρέψεις από Τελ Αβίβ.
Ε με μίλια θα κλείσεις το Αθήνα-Αμμάν και το Τελ Αβιβ-Αθήνα. Από Αμμάν για Τελ Αβιβ θα πας με λεωφορείο μέχρι τη γέφυρα King Hussein, εκεί θα περάσεις τη γέφυρα με το border bus μεταξύ Jordanian terminal και israeli terminal(γύρω στα 10 ευρώ υπολόγιζε τη μεταφορά, επίσης πληρώνεις και φόρο εξόδου από την Ιορδανία άλλα 10 ευρώ περίπου). Στην άλλη πλευρά θα πάρεις sherut και θα φτάσεις στην πύλη της Δαμασκού στην Ιερουσαλήμ.παντα προθυμος να βοηθησεις ευχαριστω αλλα απο θεσνικη δεν με βολευει να χρησιμοποιησω τα λιγοστα μου μιλια.
γενικα ολα οσα εχω στο μυαλο πρεπει να μετακομισω αθηνα για να τα κανω
τελικα υπαρχει συνδεση αμμαν με τελ αβιβ η οποια κατα προτιμηση δεν περιλαμβανει τανκς;
δηλαδή θα κατεβω αθηνα θα ξοδεψω ένα σκασμο μιλια που δεν εχω κι ολας θα κανω όλα οσα ειπες και θα γυρισω αθηνα θα φιλησω χωμα και θα ξανανεβω θεσνικη...piece of cake! δεν είμαι ο Γιωργος η nena είμαι!Ε με μίλια θα κλείσεις το Αθήνα-Αμμάν και το Τελ Αβιβ-Αθήνα. Από Αμμάν για Τελ Αβιβ θα πας με λεωφορείο μέχρι τη γέφυρα King Hussein, εκεί θα περάσεις τη γέφυρα με το border bus μεταξύ Jordanian terminal και israeli terminal(γύρω στα 10 ευρώ υπολόγιζε τη μεταφορά, επίσης πληρώνεις και φόρο εξόδου από την Ιορδανία άλλα 10 ευρώ περίπου). Στην άλλη πλευρά θα πάρεις sherut και θα φτάσεις στην πύλη της Δαμασκού στην Ιερουσαλήμ.
http://www.themadtraveleronline.com...ss-from-israel-to-jordan-or-jordan-to-israel/
Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να κατέβεις Αθήνα. Υπάρχει ΚΤΕΛ,τρένο, και αεροπορικές εταιρείες(Aegean,Ryanair,Ellinair) που σου προσφέρουν πληθώρα επιλογών και τιμών.δηλαδή θα κατεβω αθηνα θα ξοδεψω ένα σκασμο μιλια που δεν εχω κι ολας θα κανω όλα οσα ειπες και θα γυρισω αθηνα θα φιλησω χωμα και θα ξανανεβω θεσνικη...piece of cake! δεν είμαι ο Γιωργος η nena είμαι!
τελειο όμως αν ψησω τον κολλητο μου θα το κανουμε!
Τι σ έπιασε και γράφεις αποσπάσμστα από την παλαιά διαθήκη;
Πληροφοριακά και μόνο,αν ήθελες να γίνεις Χριστιανός (λέμε τώρα) Θα έπρεπεΕιπα να τη διαβασω μπας και ξαναγινω χριστιανος αλλα δεν.