• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Όπως λέει και ο tripakias απο 91-99 γρ CO2 πάει επι 0,9 άρα για να πληρώνεις 91 ευρώ πρέπει να εκπέμπεις γύρω στα 100 γρ... οπότε ρυπαίνεις και πρέπει να πληρώσεις ενώ πρώτα δεν ρύπανες...μήπως το πουλάς;;; ....
μπα μονο με αυτο το κακομοιρικο ξεμειναμε ..μετα απο τα μεγαλεια παρελθοντων ετων ( διαθεταμε τζιπ μεν,αλλα σκαγαμε και 1200 ευρα για τελος)
δηλ θελετε να μου πειτε οτι τα κλιο και κορσα που δεν εχουν τελος ,εκπεμπουν κατω απο 91?
παραξενο μου φαινεται...θα παω στις αντιπροσωπειες αυτων των ΙΧ και θα ρωταω ..μου φαινεται...οχι για αλλο λογο ..αλλα για το γαμωτο

chrisbd

Member
μπα μονο με αυτο το κακομοιρικο ξεμειναμε ..μετα απο τα μεγαλεια παρελθοντων ετων ( διαθεταμε τζιπ μεν,αλλα σκαγαμε και 1200 ευρα για τελος)
Η αλήθεια είναι ότι αυτόν το καιρό ψάχνω για μικρό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ...

δηλ θελετε να μου πειτε οτι τα κλιο και κορσα που δεν εχουν τελος ,εκπεμπουν κατω απο 91?
Ε ναι ... τι στο καλό μαζί σου τα βάλανε...
παραξενο μου φαινεται...θα παω στις αντιπροσωπειες αυτων των ΙΧ και θα ρωταω ..μου φαινεται...οχι για αλλο λογο ..αλλα για το γαμωτο
Δεν χρειάζεται να τρέχεις να ρωτήσεις σε αντιπροσωπείες... αν γνωρίζεις τα ακριβή στοιχεία των μοντέλων που λές τα βρίσκεις και απο το διαδίκτυο...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αντε λοιπον να κανω τα εισιτηρια για κει δωρο στην πεθερα μου !!!:D

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
έχει κλείσει κανείς εισιτήρια λεωφορείου από busbud?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αυτό που ο Άδωνις θα στηρίξει Μητσοτάκη είναι καλό τώρα; Αν στηριξει και ο γέρος Μητσοτάκης πάει ο Κυριάκος...

panpan

Member
Μάλλον τον μπαμπά εννοεί,εκτός αν πιστεύεις το παραμύθι με τον Τέρη Χρυσό.

karfitsa

Member
  • Like
Reactions: GTS
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639