KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Μακη μου να ζησουν ευτυχισμενοι και αγαπημενοι.
μπα μονο με αυτο το κακομοιρικο ξεμειναμε ..μετα απο τα μεγαλεια παρελθοντων ετων ( διαθεταμε τζιπ μεν,αλλα σκαγαμε και 1200 ευρα για τελος)Όπως λέει και ο tripakias απο 91-99 γρ CO2 πάει επι 0,9 άρα για να πληρώνεις 91 ευρώ πρέπει να εκπέμπεις γύρω στα 100 γρ... οπότε ρυπαίνεις και πρέπει να πληρώσεις ενώ πρώτα δεν ρύπανες...μήπως το πουλάς;;; ....
Η αλήθεια είναι ότι αυτόν το καιρό ψάχνω για μικρό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ...μπα μονο με αυτο το κακομοιρικο ξεμειναμε ..μετα απο τα μεγαλεια παρελθοντων ετων ( διαθεταμε τζιπ μεν,αλλα σκαγαμε και 1200 ευρα για τελος)
Ε ναι ... τι στο καλό μαζί σου τα βάλανε...δηλ θελετε να μου πειτε οτι τα κλιο και κορσα που δεν εχουν τελος ,εκπεμπουν κατω απο 91?
Δεν χρειάζεται να τρέχεις να ρωτήσεις σε αντιπροσωπείες... αν γνωρίζεις τα ακριβή στοιχεία των μοντέλων που λές τα βρίσκεις και απο το διαδίκτυο...παραξενο μου φαινεται...θα παω στις αντιπροσωπειες αυτων των ΙΧ και θα ρωταω ..μου φαινεται...οχι για αλλο λογο ..αλλα για το γαμωτο
Ναι, μπροστά σε αυτές τις εκλογές, οι δικές σας ωχριούνΣήμερα βγάζουν αρχηγό στην ΝΔ ή θα έχει τζακ ποτ;
Ο παππούς του Κυριάκου λες;Αυτό που ο Άδωνις θα στηρίξει Μητσοτάκη είναι καλό τώρα; Αν στηριξει και ο γέρος Μητσοτάκης πάει ο Κυριάκος...
Σήμερα βγάζουν αρχηγό στην ΝΔ ή θα έχει τζακ ποτ;
Για πες μας panpan...τι βλεπεις να γινεται στην Ισπανια;μπαχαλο;Ναι, μπροστά σε αυτές τις εκλογές, οι δικές σας ωχριούν