evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
Μια χαρά τα λέει το ωροσκόπιο...
Σε εμένα έπεσε "μέσα" πάντως!!!
Ε αυτό λέμεΜια χαρά τα λέει το ωροσκόπιο...
Να δείτε που θα έρθει τώρα ο μέγας αστρολόγος @Samion και θα μας πεί ότι η λίστα είναι λάθος κι ο ιδανικός προορισμός για όλα τα ζώδια είναι η Ιταλία.Και μια και μιλάμε για ζώδια, και φυσικά και για ταξίδια, το skyscanner δημοσίευσε τον ιδανικό προορισμό για το 2018 ανά ζώδιο:
https://gr.skyscanner.com/news/pou-tha-taxidepsoun-ta-zodia-to-2018?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=GR-2017-12-20&utm_content=Newsletter&utm_term=article-c87f9d77106e41539db53b88c0efd1e0&associateid=EML_TRA_00161_00030&associateid_proc=true
Ναι βεβαίως.. πιάνεις 2 άμστελνταμ σε παρακαλώ... όχι δύο, τλείς...Το αντί να πας στο Άμστερνταμ,χρησιμοποιείς προιόντα από εκεί πιάνει;
Παλι gluhwein επινες? Δε σου εφτανε οσο ηπιες το ΣΚ? Βλεπεις αστρα κι εμενα να πετάμε γυρω σου?..100 φορες εχω πει δεν ειναι ολα για ολους...τα μεταξωτα βρακια θελουν κ επιδεξιους...αλλοι Ιταλια αλλοι fish and chips...καλο ταξιδι.Να δείτε που θα έρθει τώρα ο μέγας αστρολόγος @Samion και θα μας πεί ότι η λίστα είναι λάθος κι ο ιδανικός προορισμός για όλα τα ζώδια είναι η Ιταλία.
Δεν έχετε Gluhwein στην Ιταλία και σου λείπει, ε; (Α, πάλι μπερδεύτηκες. Σε ένα μήνα πάω ξανά για fish & chips. Τώρα πάω για φαλάφελ).Παλι gluhwein επινες? Δε σου εφτανε οσο ηπιες το ΣΚ? Βλεπεις αστρα κι εμενα να πετάμε γυρω σου?..100 φορες εχω πει δεν ειναι ολα για ολους...τα μεταξωτα βρακια θελουν κ επιδεξιους...αλλοι Ιταλια αλλοι fish and chips...καλο ταξιδι.
Καθολου δεν μπερδευτηκα...απλα ξεχασα για λιγο την κακη σχεση που εχεις με την ορθογραφια κ τα σημεια στιξης..νόμισα οτι θα εβλεπες τις τελείες. Η ευχη για καλο ταξιδι δεν ειχε καμμια σχεση με την προηγουμενη πρόταση. Οτι σε καποιους ταιριαζει η ιταλια κ σε καποιους το στυλ fish n chips..οποιος εχει αυτογνωσια "αυτοαναγνωριζεται"....(Α, πάλι μπερδεύτηκες. Σε ένα μήνα πάω ξανά για fish & chips. Τώρα πάω για φαλάφελ).
Τοσα χρονια που το ευχεστε ειδατε καποια διαφορα η μπα;ΣΗΜΕΡΑ είναι η μέρα που ευχόμαστε καλό χειμώνα (χειμερινό ηλιοστάσιο, και άρα αρχή του χειμώνα).