XRISTOS71
Member
σας βαρέθηκα πάω για φυσικοθεραπεία ..................
Μην ξεχάσεις και τα χάπια για την πίεση και την χοληστερίνη!σας βαρέθηκα πάω για φυσικοθεραπεία ..................
Τι γλυκιά!Μην ξεχάσεις και τα χάπια για την πίεση και την χοληστερίνη!
Σας το ξανάπα, ένας άντρας λίγο αγροίκος χρειάζεται και όλα λύνονται
Σιγά τα αίματα...Φένια, αν σου ξαναπαρουσιαστεί ανάλογο πρόβλημα, ρίξε ένα τηλεφωνηματάκι κι όλα θα τακτοποιηθούν...
Εγώ πάλι γιατί ότι κουβαλάω τα πίνω αμέσως???Αη ρε !
Εννοώ όλα τα κρασιά που συνέλλεγα από τα ταξίδια μου. Και πίστεψέ με ήταν αρκετά.
Θέλω ταχύρυθμη εκπαίδευση άμεσα...Σε μένα δεν πατάει άνθρωπος ούτε για ημιδιαμονή ... Ξέρουν τι παράξενη είμαι... Άλλωστε έχω κάνει σαφή την άποψή μου: "Η φιλοξενία είναι σαν το ψάρι... Την 3η μέρα αρχίζει και βρωμάει"!
η προσφορα καφε στο σπιτακι μου ισχυει ακομα....ελα απο δω το απογευμα να γλιτωσεις τα μυστικα της εδεμΤι κάνεις όταν κάποιος σου έχει κατσικωθεί στο σπίτι και δε λέει να φύγει με τίποτα...???
Το ξέρω αγαπητό μου ψάρι, να φέρω και τα πιτζαμάκια μου να κοιμηθούμε αγκαλίτσα? Κάνω ήσυχο ύπνο όπως ξέρεις...σαν αγγελλούδι...η προσφορα καφε στο σπιτακι μου ισχυει ακομα....ελα απο δω το απογευμα να γλιτωσεις τα μυστικα της εδεμ
Tawny Kitaen - Wikipedia, the free encyclopedia
Η δεσποινίς στο βιντεοκλίπ για όσους αναρωτηθούν.
Μόνο μην ψάξετε να δείτε πως είναι σήμερα.....
Και ποιός μίλησε για αίματα? Για τακτοποίηση του προβλήματος είπαμε.Σιγά τα αίματα...
Πότε μπορείτε να είστε Πειραιά αγαπητέ? Τα εισιτήρια δικά μου...Και ποιός μίλησε για αίματα? Για τακτοποίηση του προβλήματος είπαμε.
Καλά το Γ. δεν τον θυμάσαι...??? αυτός για να τσακωθεί και να φωνάξει πρέπει να έχει έρθει η Δευτέρα παρουσία...΄τέρας ηρεμίας...και θα το καταλάβει και θα δε θα φύγει...σε αυτές τις περιπτώσεις τα εξώδικα κάνουν τίποτα...ασφαλιστικά μέτρα ίσως....???@Nedelja
Το να αρχίσετε να τσακώνεστε διαρκώς με τον Γ όταν αυτή είναι εκεί, με φωνές, υστερίες, κλάμματα, κλπ το έχεις δοκιμάσει; Σε αντίστοιχη δική μου περίπτωση έπιασε πάντως, ειδικά όταν ο καλός μου άρχισε να ουρλιάζει ότι από τότε που μας κατσικώθηκε αυτή εδώ τίποτε δεν μπορούμε να κάνουμε μην τυχόν και παρεξηγηθεί η ... (όπου στο "τίποτε" ήταν λίγο πιο περιγραφικός και μετά το "η ...." την στόλιζε με διάφορα κοσμητικά). Τη δεύτερη μέρα τσακωμών έφυγε
Τον θυμάμαι πολύ καλά, αλλά αν τον απειλήσεις ότι αν δεν το κάνει θα τον περιμένουν σε κάθε βήμα του, μετά από ειδική παραγγελία, κατσαρίδες, "σκορπίδια", αράχνες και άλλα τέτοια που συμπαθεί, δεν θα υποκύψει; Δεν είπαμε να τσακωθείτε στ' αλήθεια, να προσποιηθεί το χρυσούλακι μου!Καλά το Γ. δεν τον θυμάσαι...??? αυτός για να τσακωθεί και να φωνάξει πρέπει να έχει έρθει η Δευτέρα παρουσία...΄τέρας ηρεμίας...και θα το καταλάβει και θα δε θα φύγει...σε αυτές τις περιπτώσεις τα εξώδικα κάνουν τίποτα...ασφαλιστικά μέτρα ίσως....???
(αυτό το τίποτε μεγάλη υπόθεση...ε???)