varioAthens
Member
Αυτά είναι για άλλους όχι για μένα
ξανθη αγαπημένη Παναγία !!
Σταρούμπα Χρήστο, από το κρεβάτι του φυσιοθεραπευτή απαντάς?
Αυτά είναι για άλλους όχι για μένα
ξανθη αγαπημένη Παναγία !!
Κάτι θα ξέρουν μάλλον...στο Tobago κυκλοφορούν πράγματι πολλά τσιγάρα..γιομιστά όμως...Ωχ... ξεφτίλα!!!!
Να δεις τι παθαίνεις αν κάνεις clopy-paste!
Αλλά και αυτοί από το Baba au Rum, το σερβίρουν που το σερβίρουν, δεν γράφουν σωστά και την προέλευση των υλικών!
Όχι απο το δρόμο με το κινητοΣταρούμπα Χρήστο, από το κρεβάτι του φυσιοθεραπευτή απαντάς?
Όταν θα πάμε κι εμείς στο ΚΑΠΗ, εσένα θα σκεφτόμαστε φίλε μου, πόσο καλά περνάς...να μη το πάρουμε από φόβο...Όχι απο το δρόμο με το κινητο
Πάντως άλλος άνθρωπος βγαίνεις μετα
Όταν θα πάμε κι εμείς στο ΚΑΠΗ, εσένα θα σκεφτόμαστε φίλε μου, πόσο καλά περνάς...να μη το πάρουμε από φόβο...
Αυτό με το κασέρι ψάξτο. Ή προσφορά λόγω λήξης του προϊόντος θα είναι ή " μαιμού". 2,5 ευρώ / κιλό ελληνικό τυρί δεν νοείται. Είναι πολύ κάτω του κόστους.σήμερα είχα 3 ευχάριστες εκπλήξεις
πρώτον δε έφαγα ξύλο από φίλαθλους της Wisla Κρακοβίας, γιατί είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού :Ρ
δεύτερο βρήκα στην Κρακοβία, κατάστημα, που φέρνει ελληνικό κασέρι Ελασώνας, Μπίσιος, προς 2.5 ευρώ το κιλό :Ο
τρίτο, έλαβα από το κούριερ, το voucher από το Υπουργείο Παιδείας της Ρωσίας :Ρ για να αποφασίσω που να πάω (Μόσχα ή Μαδρίτη)
το έψαξα, μέχρι κι στο μικροβιολογικό τμήμα του πανεπιστημίου το πήγα, κι μου είπαν ότι είναι καλό, δε παίζει τίποτα. Η ημερομηνία λήξεως είναι σε 10 μέρες από τώραΑυτό με το κασέρι ψάξτο. Ή προσφορά λόγω λήξης του προϊόντος θα είναι ή " μαιμού". 2,5 ευρώ / κιλό ελληνικό τυρί δεν νοείται. Είναι πολύ κάτω του κόστους.