manelaki
Member
Σας εχει τυχει; Καλα ολοι αυτοι χορευτες ειναι; Πολυ χαριτωμενο...
Last edited by a moderator:
Καλά θα πέταγα την σκούφια μου αν πετύχαινα κάτι τέτοιο. Πλάκα έχουν εκτός από την πλειοψηφία που χαμογελούν παρακολουθώντας, κάτι ξινόφατσες που κοιτάζουν λες και τους θίξανε την αξιοπρέπεια. Και όχι δεν είναι άραβες...Σας εχει τυχει; Καλα ολοι αυτοι χορευτες ειναι; Πολυ χαριτωμενο...
]
Ε δεν το μαθαίνεις, εκεί κάνεις τα δικά σου!Tελειο ειναι! Μαλλον θα ηθελα να χορεψω κιολας αλλα που να προλαβεις να μαθεις το χορευτικο επι τοπου;;;; χαχαχα
δεν εχω ιδεα για ρακες σε μαγαζια γιατι οπως σου ειπα πιναμε σπιτικη ρακι απο Μαυροβουνιο . Οι μπυρες κανανε απο 2-3,5 ευρω .. στην λεσχη ηθελα πολυ να παω,αλλα δεν πηγα γιατι η παρεα μου ηθελε να παμε σε ενα Ρωσικο μαγαζι στην Knez Mihailova .Καλά κι εγώ του αλμυρού και του ποτού είμαι περισσότερο γλυκά τα θέλω ελαφριά αλλά τσίπουρο με γλυκάνισο που έχω πιεί δε μου αρέσει οπότε υποθέτω θα μοιάζει. Ρακί με φρούτα υπήρχε π.χ αγριοκέρασο? Πες και τιμή για μπύρες, επίσης μήπως πήγες στη λέσχη των ταξιδιωτών?
Που ειναι η anny να το βρει;;
Ναι. Για πολλούς λόγους. Με πρώτο και κύριο, ότι με κουράζει. Όχι σωματικά, διανοητικά. Βρίσκω τον εαυτό μου σε μια ξένη χώρα να λειτουργεί μηχανικά και με μειωμένο ενδιαφέρον, όχι επειδή ο τόπος δεν έχει να του προσφέρει, αλλά επειδή ο ίδιος δε μπορώ να ανταποκριθώ στα ερεθίσματα. Δεν είναι τόσο τα πολλά ταξίδια, όσο η μικρή τους διάρκεια. Μέχρι π.χ. να συνειδητοποιήσω ότι βρέθηκα στη Ζυρίχη, έχω φύγει και βρίσκομαι στις Βρυξέλλες....
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου το 2012 να περιορίσω στο 0 ή κοντά σ' αυτό τα πολύ σύντομα (=2 μέρες και κάτω) προσωπικά ταξίδια.
Ok thanks...δεν εχω ιδεα για ρακες σε μαγαζια γιατι οπως σου ειπα πιναμε σπιτικη ρακι απο Μαυροβουνιο . Οι μπυρες κανανε απο 2-3,5 ευρω .. στην λεσχη ηθελα πολυ να παω,αλλα δεν πηγα γιατι η παρεα μου ηθελε να παμε σε ενα Ρωσικο μαγαζι στην Knez Mihailova .
Εμείς καλά είμαστε... εσύ? Τενοντίτιδα από τις πολλές υπογραφές???κορίτσια τι κάνετε ???
Σε καταλαβαίνω. Δε σε νιώθω (γιατί δεν έχω φτάσει σε κορεσμό), αλλά σε καταλαβαίνω.Ναι. Για πολλούς λόγους. Με πρώτο και κύριο, ότι με κουράζει. Όχι σωματικά, διανοητικά. Βρίσκω τον εαυτό μου σε μια ξένη χώρα να λειτουργεί μηχανικά και με μειωμένο ενδιαφέρον, όχι επειδή ο τόπος δεν έχει να του προσφέρει, αλλά επειδή ο ίδιος δε μπορώ να ανταποκριθώ στα ερεθίσματα. Δεν είναι τόσο τα πολλά ταξίδια, όσο η μικρή τους διάρκεια. Μέχρι π.χ. να συνειδητοποιήσω ότι βρέθηκα στη Ζυρίχη, έχω φύγει και βρίσκομαι στις Βρυξέλλες....
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου το 2012 να περιορίσω στο 0 ή κοντά σ' αυτό τα πολύ σύντομα (=2 μέρες και κάτω) προσωπικά ταξίδια.