zmaria
Member
Αυτό είναι που έχουμε πει να πάμε??To δομινικάνικο το οποίο λέγεται (αν έχουν το Θεό τους!) "CavoVerdeana" είναι Πειραιά. Συνήθως Σάββατα έχει πάρτυ. Όποτε θελήσετε, εγώ ψημένη είμαι. (Πάλι για ψιλοκάψιμο μιλαμε )
Αυτό είναι που έχουμε πει να πάμε??To δομινικάνικο το οποίο λέγεται (αν έχουν το Θεό τους!) "CavoVerdeana" είναι Πειραιά. Συνήθως Σάββατα έχει πάρτυ. Όποτε θελήσετε, εγώ ψημένη είμαι. (Πάλι για ψιλοκάψιμο μιλαμε )
Ωραία, υποψήφιο για μίνι τραβελστορική γυναικεία συνάντηση..@zmaria
Ναι, εσένα μάλιστα σου είχα στείλει και διάφορες πληροφορίες. Βλέπω να μεγαλώνει η ομάδα Δεν θα ξέρουν τι τους βρηκε έτσι και σκάσουμε όλες/-οι μαζί
Κατέβα εσύ και θα σε κυκλοφορήσουμε don' t worry!Λοιπόν, στην επόμενη συνάντηση που θα κατέβω θα με πάτε σε κάποιο after τέτοιου είδους
Σε όλους τάζεις βλέπω αλλά κανείς δεν έχει πάει...άξια κερδίζεις το ψωμί σου μάλλον....@zmaria
Ναι, εσένα μάλιστα σου είχα στείλει και διάφορες πληροφορίες. Βλέπω να μεγαλώνει η ομάδα Δεν θα ξέρουν τι τους βρηκε έτσι και σκάσουμε όλες/-οι μαζί
Όχι όχι για να είμαι δίκαια δεν φταίει, εγώ το έχω αμελήσει..Σε όλους τάζεις βλέπω αλλά κανείς δεν έχει πάει...άξια κερδίζεις το ψωμί σου μάλλον....
Ιιιιιιι.... Τι είπες τώρα???Σε όλους τάζεις βλέπω αλλά κανείς δεν έχει πάει...άξια κερδίζεις το ψωμί σου μάλλον....
Καλα ρε βαριο ..μα τι αλλο θα σου τυχει πια εσενα?Σ' ενα στριπτιτζάδικο στη Θεσ/νίκη έπαθα την πλάκα της ζωής μου...Βγάινει σε κάποια φάση ο μοναδικός άντρας στριπερ τον οποίο ανακοίνωσαν ως "Wayne από το Κάνσας" και τελικά ήταν πρώην-συμφοιτητής μου!!!
Ιιιιιιι.... Τι είπες τώρα???
Αυτά είναι κατάπτυστα ψεύδη! Δεν έταξα μόνο! Περιμένω πότε θα αξιωθεί το έτερο μέρος της παρέας (βλέπε zmaria) να θελήσει να πάμε! Εξάλλου τι ψωμί να κερδίσω? Όπως και στο Σκαραβαίο, έτσι κι εκεί, υπάρχουν άλλες που κερδίζουν με κόπο το ψωμί τους!