• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Που μπορω να αλλαξω κερματα σε χαρτονομισματα και με ποιο τροπο; Υπαρχει περιπτωση να τα παω ετσι χυμα στην τραπεζα και να καθονται να τα μετρουν αυτοι; Ειναι περιπου 1000 ευρω... Διαφορετικα θα τα παω στη ΔΕΗ.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Που μπορω να αλλαξω κερματα σε χαρτονομισματα και με ποιο τροπο; Υπαρχει περιπτωση να τα παω ετσι χυμα στην τραπεζα και να καθονται να τα μετρουν αυτοι; Ειναι περιπου 1000 ευρω... Διαφορετικα θα τα παω στη ΔΕΗ.
Αρκετές τράπεζες έχουν μηχάνημα που μετράει το βάρος των κερμάτων και σου βγάζει το ποσό. Σ'αυτή την περίπτωση αρκεί να τα χωρίσεις ανά κατηγορία κέρματος (μονόευρα σε ένα σακουλάκι, πενηντάλεπτα σε άλλο κλπ). Δοκίμασε στην πειραιώς ή στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο. Καλύτερα να πας σε τράπεζα που έχεις ήδη λογαριασμό, να τα κάνεις κατάθεση δλδ - έτσι δε μπορούν να σου γκρινιάξουν.
Στην τράπεζα ελλάδος τα παίρνουν μόνο από συγκεκριμένη ποσότητα και πάνω (κάτι του στυλ, 500 ευρώ σε δίευρα, κοκ)

Αν έχεις μόνο χάλκινα νομίζω θα δυσκολευτείς πολύ.

Α, ένας γνωστός (αγανακτισμένος) πλήρωσε την έκτακτη εισφορά του με μονόλεπτα και δίλεπτα.......... Αν έχεις νεύρα, διάβαινε.

manelaki

Member
Το παγκαρι ε; :bleh:

πειτε κατι καλο κ οικονομικο για εξοδο (φαγητο) αποψε:roll:
Οι Λευκες στο Γαλατσι εχουν τρομερη ατμοσφαιρα και πολυ ωραια πιατα. :D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Kαι στην τράπεζα και σε κανένα κατάστημα τύπου Κωτσόβολου, τα θέλουνε.. Αλλά θα αφήσεις αυτούς να τα μετρήσουν? Εσύ όχι? Κι αν τύχουν κάνουνε κανένα λάθος και χάσεις?...
Εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση τα είχα κάνει με ζελοτέιπ ανά 10 ευρώ κι έτσι τα μετρήσε εύκολα μετά η ταμίας.. Κάντο με παρέα. Εκτός αν τα κέρματα αφορούν πολύ ψιλά, εγώ είχα από μονόευρα-δίευρα..

Α ρε κουμπαρά, ένα ταξίδι είχες βγάλει! :rolleyes:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
OK θενκς, μετρημενα θα τα 'χω γιατι δεν ξερουν να μετρανε πολλοι. Αν τα παρουν σε τραπεζα καλως. Σ' ολες εχω λογαριασμο, δεν ειναι αυτο το προβλημα, πρεπει να 'χουν το μηχαμηνα γιατι και βαριουνται να μετρουν και δεν θελω να καθυστερω τον κοσμο γιατι ειναι γνωστοι και θα με βριζουν...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
OK θενκς, μετρημενα θα τα 'χω γιατι δεν ξερουν να μετρανε πολλοι. Αν τα παρουν σε τραπεζα καλως. Σ' ολες εχω λογαριασμο, δεν ειναι αυτο το προβλημα, πρεπει να 'χουν το μηχαμηνα γιατι και βαριουνται να μετρουν και δεν θελω να καθυστερω τον κοσμο γιατι ειναι γνωστοι και θα με βριζουν...
Μπα, πριν κάποιους μήνες κάναν το βαρύ πεπόνι με τα ψιλά, τώρα κατάθεση να'ναι κι ό,τι να'ναι. Κάνε αυτό με το σελοτέηπ που είπαν παραπάνω, αν τα χωρίζεις σε δεκάδες έτσι θα τους είναι πολύ ευκολότερο. Πάντως αν πας σε μικρή περιοχή, ρώτα, όλες οι τράπεζες γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που έχουν μηχάνημα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μπα, πριν κάποιους μήνες κάναν το βαρύ πεπόνι με τα ψιλά, τώρα κατάθεση να'ναι κι ό,τι να'ναι. Κάνε αυτό με το σελοτέηπ που είπαν παραπάνω, αν τα χωρίζεις σε δεκάδες έτσι θα τους είναι πολύ ευκολότερο. Πάντως αν πας σε μικρή περιοχή, ρώτα, όλες οι τράπεζες γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που έχουν μηχάνημα.
Ναι ρε θα παρω τηλεφωνο τη Δευτερα ολες τις τραπεζες της περιοχης και θα ρωτησω. Στην τελικη αν δεν τα δεχτει καμμια θα τα παω στη ΔΕΗ.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ναι ρε θα παρω τηλεφωνο τη Δευτερα ολες τις τραπεζες της περιοχης και θα ρωτησω. Στην τελικη αν δεν τα δεχτει καμμια θα τα παω στη ΔΕΗ.
Μα τι κάνει η ΔΕΗ στην περιοχή σας;; Σε μας αν πάω με μια σακούλα κέρματα θα με πετάξουν έξω

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μα τι κάνει η ΔΕΗ στην περιοχή σας;; Σε μας αν πάω με μια σακούλα κέρματα θα με πετάξουν έξω
Τι με νοιαζει τι κανει. Θα πω δεν εχω αλλα λεφτα να πληρωσω. Τα θελετε καλως;

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Τι με νοιαζει τι κανει. Θα πω δεν εχω αλλα λεφτα να πληρωσω. Τα θελετε καλως;
Ααααα! Νόμιζα εννοείς ότι τους έχεις ως τελευταία λύση για να αλλάξεις τα ψιλά. Ναι αυτό σου λέω έκανε και ο γνωστός μου στη ΔΟΥ..Τον στραβοκοίταξαν (μπορεί να του την είπαν κιόλας) αλλά τα πήραν. Και μιλάμε για 300 ευρώ σε κέρματα των 1-10 λεπτών.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie