• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Επισης δε με ξετρελαναν. Και ειχα δοκιμασει πολλα.
Οκ το κραταω. ταρτα και στικς. Η ταρτα ειναι ατομικη; Απλα οταν ενα ζαχαροπλαστειο υποτιθεται οτι χρησιμοιποιει τοσο εκλεκτα υλικα περιμενω να δοκιμασω κατι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ απ'τα αλλα. Κατι στο οποιο δε θα μπορω να αντισταθω...
Ε τοτε αφου δεν σε ξετρελαναν τι το συζηταμε??
Ο καθενας δεν μπορει να αντισταθει σε διαφορετικα πραγματα...

manelaki

Member
Ε τοτε αφου δεν σε ξετρελαναν τι το συζηταμε??
Ο καθενας δεν μπορει να αντισταθει σε διαφορετικα πραγματα...
Ε λεω δε μπορει, ηταν η ατυχη στιγμη. Εγω παντως στα γλυκα δε μπορω ευκολα να αντισταθω... πιστεψε με.;)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights

manelaki

Member
Πωπω τρελαινομαι για μπαμπαδες!!! Εχει δειξει και κατι καλα κατα καιρους :) Αλλα που να προλαβεις ρε γαμωτο να τα δοκιμασεις; Τετραπαχη θα γινω!

varioAthens

Member
Δεν με τρελλαινε αυτη η εκπομπη , αλλα χθες ειδα την επαναληψη αυτου του επεισοδιου και επαθα !!!
Απιθανοι μπαμπαδες και Πολιτικες συνταγες
Ελα manelaki στρωσου !!
MEGA TV: FOOD AND THE CITY - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - επεισόδια , επεισόδια

Α εμένα μου άρεσε η εκπομπή και συμπαθώ ιδιαιτέρως τον Καλλίδη.... όχι σαν το μπάζο τον Άκη και καλά 1ο έλληνα Masterchef!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Α εμένα μου άρεσε η εκπομπή και συμπαθώ ιδιαιτέρως τον Καλλίδη.... όχι σαν το μπάζο τον Άκη και καλά 1ο έλληνα Masterchef!
Με νευριαζει που ειναι τοσο γλυκος!!
Ασε που γενικοτερα δεν γουσταρω την Αθηνα , οποτε εκτος απο αυτο και αλλα 2 επεισοδια , δεν εβρισκα κατι φοβερο
Μου ταιριαζει καλυτερα η Ψυχουλη στο ΣΚΑΙ (και σαν μαγερισσα , αλλα και σαν χαρακτηρας)
Ευτυχως ξαναρχισε τις εκπομπες για την φετινη σαιζον
http://www.chefonair.gr/index.php?option=com_tag&task=tag&tag=ελενη-ψυχουλη

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δε νομίζω να διαφωνούμε σε κάτι.
"Το κακό στις κοινωνίες είναι΄πως υπάρχουν στρατοί" ! Να λειτουργούν τουλάχιστον με του κανόνες που .ορισαν "αυτοί" ! Και εδώ θα συμφωνεις, νομίζω;
Δουλεια του στρατου ειναι να υπερασπιζεται τα εθνικα συνορα και την πατριδα απο εχθρους, εκτος και εντος συνορων. Πατριδα δεν ειναι μονο τα εδαφη αλλα και η ψυχη της, ο λαος. Καθε αλλη ενεργεια του στρατου με βρισκει τελειως αντιθετο.

varioAthens

Member
Με νευριαζει που ειναι τοσο γλυκος!!
Ασε που γενικοτερα δεν γουσταρω την Αθηνα , οποτε εκτος απο αυτο και αλλα 2 επεισοδια , δεν εβρισκα κατι φοβερο
Μου ταιριαζει καλυτερα η Ψυχουλη στο ΣΚΑΙ (και σαν μαγερισσα , αλλα και σαν χαρακτηρας)

Ναι μου αρέσει η Ψυχούλη!!! Για τον Άκη δεν σχολίασες! Δεν πιστέυω να σου αρέσει αυτός ο ασχετίδης!!! Δεν ξέρω τι μέσο έχει αυτό το παιδί!!! :roll:

manelaki

Member
Τι ωραιες συνταγες που φτιαχνει κι εμενα μ'αρεσει. Πρεπει να ξεκινησω τις δοκιμες... ;)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ναι μου αρέσει η Ψυχούλη!!! Για τον Άκη δεν σχολίασες! Δεν πιστέυω να σου αρέσει αυτός ο ασχετίδης!!! Δεν ξέρω τι μέσο έχει αυτό το παιδί!!! :roll:
Που να τον δω τον Ακη ρε?
Στο πρωιναδικο του Μεγκα δεν ειναι??
Δουλευω !
Δεν εχω αποψη για τον Ακη!!
Τα τατουαζ του ομως ειναι ...πολυ καλα!! Κανονικα επρεπε να του κανουν δικη του εκπομπη και οχι να μαγειρευει για να τρωει ο Λιαγκας και η Σκορδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401