fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ισραήλ.Εμένα μου λέτε για πού θα μπορούσα να κανονίσω ένα οικονομικό trip για τα γενέθλιά μου μέσα-τέλη Μαϊου;:roll:
αχ
Ισραήλ.Εμένα μου λέτε για πού θα μπορούσα να κανονίσω ένα οικονομικό trip για τα γενέθλιά μου μέσα-τέλη Μαϊου;:roll:
Σε βλεπω, την εχεις σαρωσει. Μετα Ασια, Αμερικη κτλ;;Γιατί να μην είναι απλό ;
Αλλωστε είχα πει ότι πριν τα 30 μου θέλω να έχω πάει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.
Ισραήλ μου πρότεινε να πάμε και η φίλη μου με την οποία αποφασίσαμε Ιταλία εν τέλει.Ισραήλ.
αχ
Κοντεύω γαμώτοΣε βλεπω, την εχεις σαρωσει. Μετα Ασια, Αμερικη κτλ;;
Ποσες θα εχουν μεινει μετα τα ηδη προγραμματισμενα ταξιδια;Κοντεύω γαμώτο
Μετά Ασία . Κολασμένα.
Πολωνία, Ουκρανία, Λιθουανία, Λευκορωσία, ΜολδαβίαΠοσες θα εχουν μεινει μετα τα ηδη προγραμματισμενα ταξιδια;
Διαμαντια εχεις ακομα!!!Πολωνία, Ουκρανία, Λιθουανία, Λευκορωσία, Μολδαβία
Πορτογαλλία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Δανία,
Λουξεμβούργο, Ανδόρρα, Λίχτενσταιν , Mάλτα
Κροατία, Βοσνία, Σλοβενία, Σλοβακία ( νομίζω 18)
piece of cake
Αποκλείεται Είπαμε, μας αρέσουν τα εξωτικά, αλλά όχι και ταπετσαρίαGTS ασχετο.... μηπως θυμασαι ενα θεμα που ειχε ανοιχτει εδω μεσα απο καποιον που ηθελε να φτιαξει ταπετσαρια τοιχου κατι κοκοφοινικες;;;; Σα να θυμαμαι οτι συμμετειχες κι εσυ γι'αυτο ρωταω.
Καλέ γιατί ρωτάς τον GTS ?GTS ασχετο.... μηπως θυμασαι ενα θεμα που ειχε ανοιχτει εδω μεσα απο καποιον που ηθελε να φτιαξει ταπετσαρια τοιχου κατι κοκοφοινικες;;;; Σα να θυμαμαι οτι συμμετειχες κι εσυ γι'αυτο ρωταω.
Δεν ειπα οτι ησουν εκεινος που ηθελε κρεβατοκαρα αλα Jamaica απλα ρωταω αν το θυμασαι. Τι το εκαναν το θεμα;Αποκλείεται Είπαμε, μας αρέσουν τα εξωτικά, αλλά όχι και ταπετσαρία