• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πραγματικα οπου φυγει φυγει.... Δεν υπαρχει αλλη λυση εκτος απ'το να μη πληρωνουμε τιποτα. Οσο για τα βιβλια δεν εχω λογια! Λυπαμαι τα ερημα τα παιδακια που εχουν δεν εχουν υπολογιστη θα πρεπει να προσαρμοστουν.
merambello news: Έλα Μίμη, πάρε μια φωτοτυπία !

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ασχημο πραγμα να μη ξερεις τι να κανεις... να κλαψεις ή να γελασεις;
Το παιδί μου είναι πρωτάκι. Πάμε προχτές στον αγιασμό -βοήθειά μας- , μας αρχίζει ο διευθυντής το μπλα μπλα,και μπλα μπλα μπλα. Μας είχε 2 ώρες κάτω από τον ήλιο. Δε μας ενημέρωσαν ούτε σε ποια αίθουσα θα είναι τα παιδιά, ούτε τί θα γίνει με τα βιβλία -μήπως ξέρει κανείς- ούτε τί 'ωρα σχολάει το ολοήμερο. Παρακάλεσαν τα παιδιά της β' δημοτικού να φέρουν τα περσινά βιβλία τους για να τα πάρουν τα πρωτάκια.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ρωτάω σήμερα το παιδί μου τί κάνανε στο σχολείο και μου λέει : τίποτα. Ελεος πια !
Ούτε σε τί τάπερ να βάλω το φαί του παιδιού δε ξέρω.

panosast

Member
το θέμα με τα βίβλια που έχει προκύψει είναι σίγουρα σοβαρό αν και μου κάνει εντύπωση οτι οταν πήγαινα σχολείο και τα πέρναμε κανονικά ειδικά στο λύκειο οι περισσότεροι ελεγαν οτι δεν προσφέρουν και πολλά και οτι χρειάζονται πιο ολοκληρωμένα στις απαιτήσεις των μαθητων βιβλία και ετσι διαβάζαμε σε πολλά μαθήματα απο τα γνωστά βοηθήματα τα όποια εκαναν χρυσές δουλείες ,βεβαια δέχομαι πως το υπουργείο πρέπει να σου δώσει ένα βιβλίο έγκαιρα ακομα και αν το πάρεις και το αφήσεις για πάντα στην βιβλιοθήκη.

manelaki

Member
Οσο κι αν αντιπαθουσαμε τα βιβλια τουλαχιστον ειχαμε απο κατι να διαβασουμε. Τωρα αμα δεν εχουν υπολογιστη τι θα κανουν;;; Ασε που ενα παιδι οσο εξοικειωμενο και να ειναι με τον υπολογιστη δε μπορεις ξαφνικα να του πεταξεις ενα cd και να περιμενεις να διαβασει, να κρατησει σημειωσεις να να να να.... πρεπει να υπαρξει μια ομαλη εισαγωγη σ'αυτο το τροπο διδασκαλιας. Στις ταξεις του δημοτικου τα παιδια εχουν αναγκη το βιβλιο του υπουργειου, μη κοιτας στο γυμνασιο και στο λυκειο που ειχαμε βοηθηματα.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Φενια δεν καταλαβα τι σας ελεγαν δυο ώρες αν δεν σας είπαν τα βασικά.
Μαλλον έπεσες στην περίπτωση, γιατι η συζυγος μου είναι εκπαιδευτικός και πάντα την πρώτη μέρα μαζευουν τους γονείς και τους λένε τα βασικά και διαδικαστικά.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Φενια δεν καταλαβα τι σας ελεγαν δυο ώρες αν δεν σας είπαν τα βασικά.
Μαλλον έπεσες στην περίπτωση, γιατι η συζυγος μου είναι εκπαιδευτικός και πάντα την πρώτη μέρα μαζευουν τους γονείς και τους λένε τα βασικά και διαδικαστικά.
Σίγουρα το φαινόμενο δεν είναι γενικό. Θέλω να πιστεύω ότι έτυχε. Το θέμα είναι ότι φέτος όλο και κάτι περίεργο "έτυχε" σε κάποια σχολεία. Πχ άλλα δεν έχουν δασκάλους :shock: και σχολάνε τα παιδιά 11μιση η ώρα.
Είναι γενικά η κατάσταση κάπως ιδιόμορφη φέτος.:(

panosast

Member
Οσο κι αν αντιπαθουσαμε τα βιβλια τουλαχιστον ειχαμε απο κατι να διαβασουμε. Τωρα αμα δεν εχουν υπολογιστη τι θα κανουν;;; Ασε που ενα παιδι οσο εξοικειωμενο και να ειναι με τον υπολογιστη δε μπορεις ξαφνικα να του πεταξεις ενα cd και να περιμενεις να διαβασει, να κρατησει σημειωσεις να να να να.... πρεπει να υπαρξει μια ομαλη εισαγωγη σ'αυτο το τροπο διδασκαλιας. Στις ταξεις του δημοτικου τα παιδια εχουν αναγκη το βιβλιο του υπουργειου, μη κοιτας στο γυμνασιο και στο λυκειο που ειχαμε βοηθηματα.
θα συμφωνήσω μαζί σου απλά θέωρω πως γίνεται πολυς ντορος με τα βιβλία επειδη θα αργήσουν ενα μήνα και θα χρησιμοποιήθουν για λίγο διάστημα φωτοτυπίες και cd σε κάποια μαθήματα δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου μακάρι το πρόβλημα της παιδείας να ηταν μόνο αυτό..

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τι να λέμε τώρα. Η συζυγος μου Σαββατο μεσημέρι εμαθε μέσω ιντερνετ σε ποιο σχολείο θα επρεπε να εμφανιστεί τη Δευτέρα πρωι

panosast

Member
Τι να λέμε τώρα. Η συζυγος μου Σαββατο μεσημέρι εμαθε μέσω ιντερνετ σε ποιο σχολείο θα επρεπε να εμφανιστεί τη Δευτέρα πρωι
δεν θυμάμαι ποτε να ξεκίνησε σχολική χρονιά και να μην υπήρχε γκρίνια για ελλείψεις και λοιπά προβλήματα ενω η απουσία οργάνωσης είναι κατι που μας διακατέχει σε όλους τους τομείς δυστυχως.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ε λ ε ο ς :shock:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
δεν θυμάμαι ποτε να ξεκίνησε σχολική χρονιά και να μην υπήρχε γκρίνια για ελλείψεις και λοιπά προβλήματα ενω η απουσία οργάνωσης είναι κατι που μας διακατέχει σε όλους τους τομείς δυστυχως.
Εχεις δικιο, αλλά όχι και Σαββατο μεσημέρι. Για να σου δωσω να καταλάβεις κάποιοι κάτοικοι Πειραιά, Αθήνας τοποθετηθηκαν Σαββατο μεσημερι στα νησιά του Σαρωνικού (Σπετσες, υδρα, πόρο κλπ).
Αντε βρες σπίτι, κουβαλα ενδεχομενως και τα παιδιά σου εκτός από τα απαραίτητα Κυριακή.
Απλά φετος μάλλον ξεπέρασαν κάθε όριο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος