varioAthens
Member
και 3θεσιο δημοτικό...Πωπωωωωω,με καταρράκωσες τώρα.
Ένιωσα υπερήλικος.
Που να λέγαμε δηλαδή για το οκτατάξιο γυμνάσιο.
και 3θεσιο δημοτικό...Πωπωωωωω,με καταρράκωσες τώρα.
Ένιωσα υπερήλικος.
Πωπωωωωω,με καταρράκωσες τώρα.
Ένιωσα υπερήλικος.
και 3θεσιο δημοτικό...
baba το έχω κάνει και γω αυτό αλλά δεν το έβαλα στο youtube...Υπάρχει και απλούστερος τρόπος: Αντικαθιστάς το παπούτσι με μια διπλωμένη πετσέτα, την ακουμπάς στον τοίχο, και κτυπάς πάνω της το μπουκάλι. Το έχω δοκιμάσει και λειτουργεί το ίδιο καλά.
Κι εγώ έδινα την τελευταία χρονιά των δεσμών... άρα δεν είμαι τόσο μεγάλη όσο νομίζετε!!!
Εντάξει για να σας κάνω να νιώσετε καλύτερα έδινα σε μία από τις πρώτες χρονιές των κατευθύνσεων-νομίζω! Αλήθεια, ποια χρονιά καταργήθηκαν οι δέσμες, θυμάται κανείς;
2001 εδωσαν οι τελευταιοι δεσμιτες ( οσοι εδιναν τριτη φορα γτ ειχες το δικαιωμα 3 χρονιες) 2000 η πρωτη χρονια με το νεο συστημα! το θυμαμαι καλα γιατι ημουν εκει!
Εντάξει για να σας κάνω να νιώσετε καλύτερα έδινα σε μία από τις πρώτες χρονιές των κατευθύνσεων-νομίζω! Αλήθεια, ποια χρονιά καταργήθηκαν οι δέσμες, θυμάται κανείς;
Α παπα ... λάθος έκανα... δεν έδωσα την τελευταία χρονιά λοιπόν!!!2001 εδωσαν οι τελευταιοι δεσμιτες ( οσοι εδιναν τριτη φορα γτ ειχες το δικαιωμα 3 χρονιες) 2000 η πρωτη χρονια με το νεο συστημα! το θυμαμαι καλα γιατι ημουν εκει!
Αλήθεια; Ουπς, σε είχα για πιο μεγάλη, παρδόνΚι εγώ έδινα την τελευταία χρονιά των δεσμών... άρα δεν είμαι τόσο μεγάλη όσο νομίζετε!!!
Ναι σωστά, εγώ έδινα με κατευθύνσεις το 2002 και 2003 άρα όντως από τις πρώτες χρονιές. Τhanks!2001 εδωσαν οι τελευταιοι δεσμιτες ( οσοι εδιναν τριτη φορα γτ ειχες το δικαιωμα 3 χρονιες) 2000 η πρωτη χρονια με το νεο συστημα! το θυμαμαι καλα γιατι ημουν εκει!
Α παπα ... λάθος έκανα... δεν έδωσα την τελευταία χρονιά λοιπόν!!!
Αλήθεια; Ουπς, σε είχα για πιο μεγάλη, παρδόν
Πως βάζω σε ignore list την Earth Citizen παρακαλώ???
Όχι εντάξει, δεν ξαναμιλάω για ηλικίεςΠως βάζω σε ignore list την Earth Citizen παρακαλώ???